evtrader nl auto marktplaats

Plug-In Hybride of elektrische Citroën kopen of leasen?

Citroën - elektrische en plug-in hybride autoCitroën, wie kent het merk niet. Ook Citroën staat niet stil en biedt inmiddels een aantrekkelijk aanbod van elektrische auto’s. EVTrader® beschikt over een grote voorraad nieuwe en tweedehandse Citroën’s met keuze uit elektrische of Plug-In Hybride aandrijving. Van de Citroën Berlingo-e tot de Citroën e-C4, kopen of leasen, je vindt ze allemaal bij ons op de website. Wij werken alleen samen met gerenommeerde autobedrijven en zorgen er zo voor, dat er alleen top nieuwe en tweedehandse elektrische occasions worden aangeboden.

CitroënCitroën C5X (Image Stellantis Media)

Elektrische Citroën leasen

Het leasen van een Plug-In Hybride of elektrische Citroën kan een slimme keuze zijn in vergelijking met het kopen ervan. Bij EVTrader® en onze partners bieden we diverse leaseopties aan voor zowel particulieren als zakelijke rijders, waaronder Financial lease, Operational lease en Private lease. Daarnaast bieden we voor particulieren ook persoonlijke leningen en abonnementen voor verschillende elektrische Citroën modellen.

  • Bekijk onze grote selectie tweedehandse en nieuwe elektrische Citroën’s en vraag ons om een  ‘Lease voorstel’ dat aansluit bij uw specifieke automodel. Laat ons u overtuigen van de voordelen van leasen in plaats van kopen.

Citroën elektrisch laden

Met de configurator van EVTrader® voor het elektrisch laden, weet je direct welke laadpaal de elektrische Citroën nodig heeft. Op basis van de netaansluitwaarde, type auto en situatie wordt de best passende laadpaal aanbevolen. Aankoop en installatie van een laadpaal was nog nooit zo gemakkelijk!

*Start hier je elektrische Citroën laadpaal configuratie.

CitroënCitroën e-C4 (Image Stellantis Media)
CitroënCitroën e-Space Tourer (image Stellantis Media)

Elektrische Citroën modellen

Citroën heeft zijn elektrische EV vloot heel sterk uitgerust en vanaf 2024 wil Citroën alleen elektrische modellen bouwen. Hier onder de Plug-In Hybride en elektrische Citroën modellen die leverbaar zijn :

Plug-In Hybride Citroën : Citroën C5 / Citroën C5 Aircross

Elektrische Citroen : Citroën Ami  / Citroën C-Zero / Citroën Berlingo-e / Citroën e-Jumpy / Citroën e-Space Tourer / Citroën E-C4

EVTrader® – Uw partner voor het kopen en leasen van nieuwe en gebruikte elektrische auto’s. Alle elektrische automodellen

Of je nu kiest voor een Plug-In Hybride of elektrische CITROËN, ons aanbod is groot en divers. Daarnaast bieden we nog veel meer automerken aan. Bekijk daarom ook onze volledige EV-Voorraad van alle elektrische automodellen.

EVTrader® – Uw partner voor het kopen en leasen van nieuwe en gebruikte elektrische auto’s.

EV-Nieuws

EVTrader - Dé verkoopsite om elektrische autos te kopen