ev trader nl

Plug-In Hybride of elektrische Citroën kopen of leasen?

Citroën - elektrische en plug-in hybride autoCitroën, wie kent het merk niet. Ook Citroën staat niet stil en biedt inmiddels een aantrekkelijk aanbod van elektrische auto’s. EVTrader® beschikt over een grote voorraad nieuwe en tweedehandse Citroën’s met keuze uit elektrische of Plug-In Hybride aandrijving. Van de Citroën Berlingo-e tot de Citroën e-C4, kopen of leasen, je vindt ze allemaal bij ons op de website. Wij werken alleen samen met gerenommeerde autobedrijven en zorgen er zo voor, dat er alleen top nieuwe en tweedehandse elektrische occasions worden aangeboden.

CitroënCitroën C5X (Image Stellantis Media)

Citroën leasing

De leasing van een Plug-In Hybride of elektrische Citroën kan aantrekkelijker zijn dan kopen. EVTrader® en onze partners bieden verschillende leasevormen aan voor zowel de particulier als de zakelijk rijder. Naast Financial lease bieden wij Operational lease en Private lease. Voor de particuliere rijder bieden wij voor Citroën modellen ook persoonlijke leningen en abonnementen.

Citroën elektrisch laden

Met de configurator van EVTrader® voor het elektrisch laden, weet je direct welke laadpaal de elektrische Citroën nodig heeft. Op basis van de netaansluitwaarde, type auto en situatie wordt de best passende laadpaal aanbevolen. Aankoop en installatie van een laadpaal was nog nooit zo gemakkelijk!

*Start hier je elektrische Citroën laadpaal configuratie.
(* Configuratie alléén mogelijk op desktop)

CitroënCitroën e-C4 (Image Stellantis Media)

Meer elektrische of Plug-in Hybrides van Citroën bekijken?

» Uitgebreide CITROËN voorraad (incl. filtermogelijkheden)

CitroënCitroën e-Space Tourer (image Stellantis Media)

Of je nu kiest voor een Plug-In Hybride of elektrische Citroën, ons aanbod is groot en divers. Daarnaast bieden we nog veel meer merken aan. Bekijk daarom ook eens ons volledige aanbod van alle elektrische auto’s.

EVTrader® – Uw partner voor het kopen en leasen van nieuwe en gebruikte elektrische auto’s.

EV-Nieuws

EVTrader - De verkoopsite om elektrische auto's te kopen