evtrader nl auto marktplaats

Plug-In Hybride of elektrische CUPRA kopen of leasen?

Cupra - electric carsCupra is een nieuw elektrische auto merk. De naam komt van SEAT en met dit merk zetten zij een stap en elektrische mobiliteit. EVTrader® beschikt over een grote voorraad Plug-In Hybride en elektrische Cupra’s. Van de CUPRA Born tot de CUPRA Formentor Plug-In Hybride, kopen of leasen, je vindt ze allemaal bij ons op de website. Wij werken alleen samen met gerenommeerde autobedrijven en zorgen er zo voor, dat er alleen top nieuwe en tweedehandse elektrische occasions worden aangeboden.

 

CupraCupra Born (Image Cupra)

Elektrische CUPRA leasen

Het leasen van een Plug-In Hybride of elektrische CUPRA kan aantrekkelijker zijn dan kopen. EVTrader® en onze partners bieden verschillende leasevormen aan voor zowel de particulier als de zakelijk rijder. Naast Financial lease bieden wij Operational lease en Private lease. Voor de particuliere rijder bieden wij voor de elektrische CUPRA modellen buiten de leasing ook persoonlijke leningen en abonnementen.

  • Bekijk onze grote selectie elektrische CUPRA occasions voor uw specifiek elektrische automodel en vraag ons ‘Lease voorstel’ aan en laat ons u overtuigen.

CUPRA elektrisch laden

Met de configurator van EVTrader® voor het elektrisch laden, weet je direct welke laadpaal de elektrische CUPRA nodig heeft. Op basis van de netaansluitwaarde, type auto en situatie wordt de best passende laadpaal aanbevolen. Aankoop en installatie van een laadpaal was nog nooit zo gemakkelijk!

*Start hier je elektrische CUPRA laadpaal configuratie.

CupraCupra Born (Image Cupra)
CupraCupra Formentor e-Hybrid (Image Cupra)

Elektrische Cupra modellen

CUPRA wil tegen 2030 een volledig elektrisch merk worden. Seat zal dan verbrandingsmotoren en Hybrides blijven aanbieden. Inmiddels is CUPRA in de Duitse fabriek in Zwickau begonnen met de productie van zijn eerste volledig elektrische CUPRA Born model. Hier onder de Plug-In Hybride en elektrische CUPRA modellen die leverbaar zijn :

Plug-In Hybride Cupra : Cupra Leon / Cupra Formentor

Elektrische Cupra : Cupra Born

EVTrader® – Uw partner voor het kopen en leasen van nieuwe en gebruikte elektrische auto’s. Alle elektrische automodellen

Of je nu kiest voor een Plug-In Hybride of elektrische CUPRA, ons aanbod is groot en divers. Daarnaast bieden we nog veel meer automerken aan. Bekijk daarom ook onze volledige EV-Voorraad van alle elektrische automodellen.

EVTrader® – Uw partner voor het kopen en leasen van nieuwe en gebruikte elektrische auto’s.

EV-Nieuws

EVTrader - Dé verkoopsite om elektrische autos te kopen