ev trader nl

Plug-In Hybride of elektrische Cupra kopen of leasen?

Cupra - electric carsCupra is een nieuw elektrische auto merk. De naam komt van SEAT en met dit merk zetten zij een stap en elektrische mobiliteit. EVTrader® beschikt over een grote voorraad Plug-In Hybride en elektrische Cupra’s. Van de Cupra Born tot de Cupra Formentor Plug-In Hybride,  kopen of leasen, je vindt ze allemaal bij ons op de website. Wij werken alleen samen met gerenommeerde autobedrijven en zorgen er zo voor, dat er alleen top nieuwe en tweedehandse elektrische occasions worden aangeboden.

Cupra wil tegen 2030 een volledig elektrisch merk worden. Seat zal dan verbrandingsmotoren en hybrides blijven aanbieden. Inmiddels is Cupra in de Duitse fabriek in Zwickau begonnen met de productie van zijn eerste volledig elektrische Cupra Born model.

CupraCupra Born (Image Cupra)

Cupra leasing

De leasing van een Plug-In Hybride of elektrische MERK kan aantrekkelijker zijn dan kopen. EVTrader® en onze partners bieden verschillende leasevormen aan voor zowel de particulier als de zakelijk rijder. Naast Financial lease bieden wij Operational lease en Private lease. Voor de particuliere rijder bieden wij voor Cupra modellen ook persoonlijke leningen en abonnementen.

CUPRA elektrisch laden

Met de configurator van EVTrader® voor het elektrisch laden, weet je direct welke laadpaal de elektrische Cupra nodig heeft. Op basis van de netaansluitwaarde, type auto en situatie wordt de best passende laadpaal aanbevolen. Aankoop en installatie van een laadpaal was nog nooit zo gemakkelijk!

*Start hier je elektrische Cupra laadpaal configuratie.
(* Configuratie alléén mogelijk op desktop)

CupraCupra Born (Image Cupra)

Meer elektrische of Plug-in Hybrides van Cupra bekijken?

» Uitgebreide CUPRA voorraad (incl. filtermogelijkheden)

Of je nu kiest voor een Plug-In Hybride of elektrische Cupra, ons aanbod is groot en divers. Daarnaast bieden we nog veel meer merken aan. Bekijk daarom ook eens ons volledige aanbod van alle elektrische auto’s.

EVTrader® – Uw partner voor het kopen en leasen van nieuwe en gebruikte elektrische auto’s.

EV-Nieuws

EVTrader - De verkoopsite om elektrische auto's te kopen