evtrader nl auto marktplaats

Elektrische Dacia kopen of leasen?

Dacia - elektrische autoEVTrader® beschikt over een grote voorraad nieuwe en tweedehandse elektrische Dacia’s. De Dacia Spring is het eerste elektrisch model van Dacia welke een dochter onderneming van Renault is. De Dacia Spring kunt u kopen of leasen, en je vindt ze allemaal bij ons op de website. Wij werken alleen samen met gerenommeerde autobedrijven en zorgen er zo voor, dat er alleen top nieuwe en tweedehandse elektrische occasions worden aangeboden.

DaciaDacia Spring (Image Renault Group)

Elektrische Dacia leasen

Het leasen van een elektrische DACIA kan aantrekkelijker zijn dan kopen. EVTrader® en onze partners bieden verschillende leasevormen aan voor zowel de particulier als de zakelijk rijder. Naast Financial lease bieden wij Operational lease en Private lease. Voor de particuliere rijder bieden wij voor de elektrische Dacia modellen buiten de leasing ook persoonlijke leningen en abonnementen.

  • Bekijk onze grote selectie elektrische DACIA occasions voor uw specifiek elektrische automodel en vraag ons ‘Lease voorstel’ aan en laat ons u overtuigen.

Dacia elektrisch laden

Met de configurator van EVTrader® voor het elektrisch laden, weet je direct welke laadpaal de elektrische DACIA nodig heeft. Op basis van de netaansluitwaarde, type auto en situatie wordt de best passende laadpaal aanbevolen. Aankoop en installatie van een laadpaal was nog nooit zo gemakkelijk!

*Start hier je elektrische DACIA laadpaal configuratie.

DaciaDacia Spring (Image Renault Group)

Elektrische Dacia modellen

DACIA heeft tot nu aan toe één elektrisch model op de markt gebracht. Hier onder de elektrische DACIA modellen die leverbaar zijn :

Elektrische Dacia : Dacia Spring

EVTrader® – Uw partner voor het kopen en leasen van nieuwe en gebruikte elektrische auto’s. Alle elektrische automodellen

Of je nu kiest voor een elektrische DACIA, ons aanbod is groot en divers. Daarnaast bieden we nog veel meer automerken aan. Bekijk daarom ook onze volledige EV-Voorraad van alle elektrische automodellen.

EVTrader® – Uw partner voor het kopen en leasen van nieuwe en gebruikte elektrische auto’s.

EV-Nieuws

EVTrader - Dé verkoopsite om elektrische autos te kopen