ev trader nl

Elektrische Dacia kopen of leasen?

Dacia - elektrische autoEVTrader® beschikt over een grote voorraad nieuwe en tweedehandse elektrische Dacia’s. De Dacia Spring is het eerste elektrisch model van Dacia welke een dochter onderneming van Renault is. De Dacia Spring kunt u kopen of leasen, en je vindt ze allemaal bij ons op de website. Wij werken alleen samen met gerenommeerde autobedrijven en zorgen er zo voor, dat er alleen top nieuwe en tweedehandse elektrische occasions worden aangeboden.

DaciaDacia Spring (Image Renault Group)

Dacia is een betaalbaar merk voor elektrisch rijden

Dacia heeft nog een klein aanbod van elektrische modellen, maar ook hun aanbod zal aanzienlijk toenemen.

De Dacia is uitermate geschikt voor gezinnen en zakelijk rijder.

De modellen van Dacia zijn betaalbaar en comfortabel. Met hun Spring model maken ze de eerste stap naar de elektrificeren van Dacia.

DaciaDacia Spring (Image Renault Group)

Dacia leasing

De leasing van een elektrische DACIA kan aantrekkelijker zijn dan kopen. EVTrader® en onze partners bieden verschillende leasevormen aan voor zowel de particulier als de zakelijk rijder. Naast Financial lease bieden wij Operational lease en Private lease. Voor de particuliere rijder heb je daarnaast ook keuze uit een persoonlijke lening of abonnementen.

Als je kiest voor een elektrische Dacia, ons aanbod is groot en divers. Daarnaast bieden we nog veel meer merken aan. Bekijk daarom ook eens ons volledige aanbod elektrische auto’s.

Meer elektrische Dacia modellen bekijken?

» Uitgebreide DACIA voorraad (incl. filtermogelijkheden)

EV-Nieuws

EVTrader - De verkoopsite om elektrische auto's te kopen