evtrader nl auto marktplaats

Plug-In Hybride of elektrische DS kopen of leasen?

DS Automobiles - elektrische auto
DS maakt elektrisch rijden betaalbaar voor het gezin en de zakelijk rijder. Met een divers aanbod van gezinswagens en bedrijfswagens is DS klaar voor een elektrische toekomst. EVTrader® beschikt over een grote voorraad DS Plug-In Hybride en elektrisch. Van de DS3 tot de zeer luxe DS9, kopen of leasen, je vindt ze allemaal bij ons op de website. Wij werken alleen samen met gerenommeerde autobedrijven en zorgen er zo voor, dat er alleen top nieuwe en tweedehandse elektrische occasions worden aangeboden.

DSDS7 Crossback (Image DS Automobiles)

Elektrische DS leasen

Het leasen van een Plug-In Hybride of elektrische DS kan aantrekkelijker zijn dan kopen. EVTrader® en onze partners bieden verschillende leasevormen aan voor zowel de particulier als de zakelijk rijder. Naast Financial lease bieden wij Operational lease en Private lease. Voor de particuliere rijder bieden wij voor de elektrische DS modellen buiten de leasing ook persoonlijke leningen en abonnementen.

  • Bekijk onze grote selectie elektrische DS occasions voor uw specifiek elektrische automodel en vraag ons ‘Lease voorstel’ aan en laat ons u overtuigen.

DS elektrisch laden

Met de configurator van EVTrader® voor het elektrisch laden, weet je direct welke laadpaal de elektrische DS nodig heeft. Op basis van de netaansluitwaarde, type auto en situatie wordt de best passende laadpaal aanbevolen. Aankoop en installatie van een laadpaal was nog nooit zo gemakkelijk!

*Start hier je elektrische DS laadpaal configuratie.

DSDS 9 ( (Image DS Automobiles)
DSDS 7 Crossback (Image Stellantis Media)

Elektrische DS Automobiles modellen

DS Automobiles heeft grote elektrische ambities. DS is een Frans automerk, onderdeel van de autogroep Stellantis. Het merk is in 2015 ontstaan als afsplitsing van het merk Citroën en onderscheidt zich van dat merk door een sportieve en luxueuze uitstraling. Sinds 2009 bestond het als een luxe productreeks binnen Citroën. DS is een afkorting voor Different Spirit of Distinctive Series, maar ook een verwijzing naar Déesse (Frans voor ‘godin’), de vroegere Citroën DS en is tegenwoordig hét elektrische automerk van Stellantis. Hier onder de Plug-In Hybride en elektrische DS Automobiles modellen die leverbaar zijn :

Plug-In Hybride DS : DS4 / DS7 Crosback / DS9

Elektrische DS : DS3 / DS3 Crosback

EVTrader® – Uw partner voor het kopen en leasen van nieuwe en gebruikte elektrische auto’s. Alle elektrische automodellen

Of je nu kiest voor een Plug-In Hybride of elektrische DS Automobiles, ons aanbod is groot en divers. Daarnaast bieden we nog veel meer automerken aan. Bekijk daarom ook onze volledige EV-Voorraad van alle elektrische automodellen.

EVTrader® – Uw partner voor het kopen en leasen van nieuwe en gebruikte elektrische auto’s.

EV-Nieuws

EVTrader - Dé verkoopsite om elektrische autos te kopen