ev trader nl

Plug-In Hybride of elektrische DS kopen of leasen?

DS Automobiles - elektrische auto
DS maakt elektrisch rijden betaalbaar voor het gezin en de zakelijk rijder. Met een divers aanbod van gezinswagens en bedrijfswagens is DS klaar voor een elektrische toekomst. EVTrader® beschikt over een grote voorraad DS Plug-In Hybride en elektrisch. Van de DS3 tot de zeer luxe DS9, kopen of leasen, je vindt ze allemaal bij ons op de website. Wij werken alleen samen met gerenommeerde autobedrijven en zorgen er zo voor, dat er alleen top nieuwe en tweedehandse elektrische occasions worden aangeboden.

DSDS7 Crossback (Image DS Automobiles)

DS heeft grote elektrische ambities

DS Automobiles is een Frans automerk, onderdeel van de autogroep Stellantis. Het merk is in 2015 ontstaan als afsplitsing van het merk Citroën en onderscheidt zich van dat merk door een sportieve en luxueuze uitstraling. Sinds 2009 bestond het als een luxe productreeks binnen Citroën. DS is een afkorting voor Different Spirit of Distinctive Series, maar ook een verwijzing naar Déesse (Frans voor ‘godin’), de vroegere Citroën DS en is tegenwoordig hét elektrische automerk van Stellantis.

Steeds meer nieuwe elektrische en Plug-In Hybrides van DS

Doordat DS Automobiles continu de modellen vernieuwt en nieuwe innovaties toepast wordt ook de markt van gebruikte DS elektrische en Plug-In Hybride auto’s steeds groter.

DSDS ( (Image DS Automobiles)

DS Leasing

De leasing van een Plug-In Hybride of elektrische DS kan aantrekkelijker zijn dan kopen. EVTrader® en onze partners bieden verschillende leasevormen aan voor zowel de particulier als de zakelijk rijder. Naast Financial lease bieden wij Operational lease en Private lease. Voor de particuliere rijder bieden wij voor DS modellen ook persoonlijke leningen en abonnementen.

Of je nu kiest voor een Plug-In Hybride of elektrische BMW, ons aanbod is groot en divers. Daarnaast bieden we nog veel meer merken aan. Bekijk daarom ook eens ons volledige aanbod elektrische auto’s.

Meer elektrische of Plug-in Hybrides van DS bekijken?

» Uitgebreide DS voorraad (incl. filtermogelijkheden)

EV-Nieuws

EVTrader - De verkoopsite om elektrische auto's te kopen