Audi Q4 e-tron kopen of leasen


Audi Q4 e-tron - elektrische auto AUDI Q4 e-tron (Image AUDI)

Audi - elektrische auto

Nieuwe en gebrukte elektrische Audi Q4 e-tron

Volkswagen bouwt zijn SUV-zaailingen op basis van het modulaire elektrische bouwpakket (MEB) over bijna de hele groep. Er zijn er twee in een Audi-verpakking. Deze Audi klanten verwachten van deze een forse meerinvestering t.o.v. de Volkswagen variant zeker iets extra’s.

De Q4 e-tron ziet eruit als een SUV, zoals men weet en verwacht van Audi. Qua design verschilt de VW ID.4 duidelijk van de VW Tiguan, en ook de Skoda Kodiaq en Enyaq verschillen aanzienlijk. Bij Audi nestelt de e-SUV zich onopvallend tussen de Q3 en Q5. Zo heeft Audi de veilige weg naar vele harten ingeslagen: de meerderheid van de doelgroep zal het waarschijnlijk net zo waarderen.

Ook in het interieur is Audi een flink stuk verwijderd van de relatief futuristische ontwerpen die VW en Skoda hebben gepresenteerd. Er zijn meer knoppen en een conventioneel instrumentenpaneel dat niet heel eenvoudig, maar uitgebreid kan worden geconfigureerd. De klant kan hier in ieder geval iets aanpassen.

Bent u van plan een elektrische AUDI Q4 e-tron te kopen of leasen? Hier vindt u een zeer uitgebreide selectie aan Audi EV’s!

» Uitgebreide voorraad Audi Q4 e-tron (incl. filtermogelijkheden)