evtrader nl auto marktplaats

Audi Q4 e-tron kopen of leasen


Audi - elektrische auto

Nieuwe en gebruikte elektrische Audi Q4 e-tron

Volkswagen bouwt zijn SUV-zaailingen op basis van het modulaire elektrische bouwpakket (MEB) over bijna de hele groep. Er zijn er twee in een Audi-verpakking. Deze Audi klanten verwachten van deze een forse meerinvestering t.o.v. de Volkswagen variant zeker iets extra’s.

Audi Q4 e-tron -elektrische auto

Audi Q4 e-tron (Image Audi)

De Q4 e-tron ziet eruit als een SUV, zoals men weet en verwacht van Audi. Qua design verschilt de VW ID.4 duidelijk van de VW Tiguan, en ook de Skoda Kodiaq en Enyaq verschillen aanzienlijk. Bij Audi nestelt de e-SUV zich onopvallend tussen de Q3 en Q5. Zo heeft Audi de veilige weg naar vele harten ingeslagen: de meerderheid van de doelgroep zal het waarschijnlijk net zo waarderen.

Ook in het interieur is Audi een flink stuk verwijderd van de relatief futuristische ontwerpen die VW en Skoda hebben gepresenteerd. Er zijn meer knoppen en een conventioneel instrumentenpaneel dat niet heel eenvoudig, maar uitgebreid kan worden geconfigureerd. De klant kan hier in ieder geval iets aanpassen.

Bent u van plan een nieuwe of tweedehandse elektrische AUDI Q4 e-tron te kopen of leasen?

Audi Q4 e-tron leasen

Het leasen van een Audi @4 e-tron kan aantrekkelijker zijn dan kopen. EVTrader® en onze partners bieden verschillende leasevormen aan voor zowel de particulier als de zakelijk rijder. Bekijk in onze EV-Voorraad uw specifieke elektrische auto en vraag ons ‘Lease voorstel’ aan en laat ons u overtuigen.

Hier vindt u een zeer uitgebreide selectie aan Audi e-tron’s!

» Uitgebreide Audi Q4 e-tron voorraad (incl. filtermogelijkheden)

Audi Q4 e-tron- elektrische auto

Audi Q4 e-tron (Image Audi)

Audi e-tron elektrisch laden

Met de configurator van EVTrader® voor het elektrisch laden, weet je direct welke laadpaal de Audi Q4 e-tron nodig heeft. Op basis van de netaansluitwaarde, type auto en situatie wordt de best passende laadpaal aanbevolen. Aankoop en installatie van een laadpaal was nog nooit zo gemakkelijk!

*Start hier je Audi Q4 e-tron laadpaal configuratie.

EVTrader® – Uw partner voor het kopen en leasen van nieuwe en gebruikte elektrische auto’s.

EVTrader - Dé verkoopsite om elektrische autos te kopen