evtrader nl auto marktplaats

Plug-In Hybride of elektrische AUDI kopen of leasen?


Audi - elektrische auto

Nieuwe en gebruikte AUDI elektrisch of Plug-In Hybride

Audi breidt zijn complete aanbod van elektrische en Plug-In Hybride modellen snel uit. De elektrische Audi’s met nul lokale emissies, bieden u zeer sportieve rijprestaties met een zeer hoge mate van efficiëntie en hebben alle sterke punten van de nieuwe Audi series. Ontdek nu zelf onze efficiënte Audi voertuigmodellen met elektrische en Plug-In Hybride aandrijvingen.

Bent u van plan een nieuwe of tweedehandse elektrische AUDI te kopen of leasen?

Audi - EV-Models

Audi EV Models (Image Audi)

Elektrische Audi leasen

Het leasen van een Plug-In Hybride of elektrische Audi kan een slimme keuze zijn in vergelijking met het kopen ervan. Bij EVTrader® en onze partners bieden we diverse leaseopties aan voor zowel particulieren als zakelijke rijders, waaronder Financial lease, Operational lease en Private lease. Daarnaast bieden we voor particulieren ook persoonlijke leningen en abonnementen voor verschillende elektrische Audi modellen.

  • Bekijk onze grote selectie tweedehandse en nieuwe elektrische Audi’s en vraag ons om een ‘Lease voorstel’ dat aansluit bij uw specifieke automodel. Laat ons u overtuigen van de voordelen van leasen in plaats van kopen.

» Uitgebreide voorraad Audi’s (incl. filtermogelijkheden)


Audi - EV-Charging

Audi EV-Charging (Image Audi)

Audi elektrisch laden

Met de configurator van EVTrader® voor het elektrisch laden, weet je direct welke laadpaal jou elektrische Audi nodig heeft. Op basis van de netaansluitwaarde, type auto en situatie wordt de best passende laadpaal aanbevolen. Aankoop en installatie van een laadpaal was nog nooit zo gemakkelijk!

*Start hier je Audi laadpaal configuratie.

EVTrader® – Uw partner voor het kopen en leasen van nieuwe en gebruikte elektrische auto’s. Alle elektrische automodellen

Of je nu kiest voor een Plug-In Hybride of elektrische Audi, ons aanbod is groot en divers. Daarnaast bieden we nog veel meer automerken aan. Bekijk daarom ook onze volledige EV-Voorraad van alle elektrische automodellen.

EVTrader® – Uw partner voor het kopen en leasen van nieuwe en gebruikte elektrische auto’s.

EVTrader - Dé verkoopsite om elektrische autos te kopen