evtrader nl auto marktplaats

BMW i4 kopen of leasen


BMW -elektrische autos

Nieuwe en gebruikte elektrische BMW i4

De i4 sedan is bedoeld om die BMW-klanten aan te trekken die wel elektrisch willen rijden maar geen SUV als voertuigtype. De bediening moest  adembenemend zijn.

De BMW Group was zeer moedig toen ze in 2013 de technisch opwindende i3 lanceerden, die helemaal niet paste in de rest van het Beierse assortiment. We weten niet of het de nogal aarzelende interesse van de klanten was die de volgende poging in de richting van elektromobiliteit zo veel doorlooptijd bezorgde, we weten het niet. Wat wel zeker is, is dat de nieuwe poging niet alleen breder is, maar ook begint waar de hoeveelheden wereldwijd worden gemaakt. Er zullen waarschijnlijk veel mensen zijn die het betreurenswaardig tot twijfelachtig vinden dat dit niet op het gebied van auto hartstocht plaatsvindt, maar in relatief grote en zware modellen.

Bent u van plan een nieuwe of tweedehandse elektrische BMW i4 te kopen of leasen?

BMW i4 - elektrische auto (Image BMW)

BMW i4 (Image Press BMW Group)

BMW i4 leasen

De leasing van een elektrische BMW i4 kan aantrekkelijker zijn dan kopen. EVTrader® en onze partners bieden verschillende leasevormen aan voor zowel de particulier als de zakelijk rijder. Bekijk in onze EV-Voorraad uw specifieke elektrische auto en vraag ons ‘Lease voorstel’ aan en laat ons u overtuigen.

Hier vindt u een zeer uitgebreide selectie aan de elektrische BMW i4!

» Uitgebreide BMW i4 voorraad (incl. filtermogelijkheden)


BMW i4 - electric car charging

BMW i4 (Image BMW Press Group)

BMW i4 elektrisch laden

Met de configurator van EVTrader® voor het elektrisch laden, weet je direct welke laadpaal de elektrische BMW i4 nodig heeft. Op basis van de netaansluitwaarde, type auto en situatie wordt de best passende laadpaal aanbevolen. Aankoop en installatie van een laadpaal was nog nooit zo gemakkelijk!

*Start hier je BMW i4 laadpaal configuratie.
(* Configuratie alléén mogelijk op desktop)

EVTrader® – Uw partner voor het kopen en leasen van nieuwe en gebruikte elektrische auto’s.

EVTrader - Dé verkoopsite om elektrische autos te kopen