evtrader nl auto marktplaats

BMW iX kopen of leasen


BMW -elektrische autos

Nieuwe en gebruikte elektrische BMW iX

BMW heeft met de iX een nieuwe elektrische SUV geïntroduceerd. Na de BMW i3 en de iX3 is de iX het derde elektrisch aangedreven model uit München. De elektrische BMW iX SUV is sinds november 2021 op de markt. BMW breidt zijn complete aanbod van elektrische en Plug-In Hybride modellen snel uit. De elektrische BMW iX met nul lokale emissies, bieden u zeer sportieve rijprestaties met een zeer hoge mate van efficiëntie. Ontdek nu zelf onze efficiënte BMW voertuigmodellen met elektrische en Plug-In Hybride aandrijvingen.

Bent u van plan een nieuwe of tweedehandse elektrische BMW iX te kopen of leasen?

BMW iX - elektrische SUV

BMW iX (Image BMW Press Group)

BMW iX leasen

De leasing van een elektrische BMW iX kan aantrekkelijker zijn dan kopen. EVTrader® en onze partners bieden verschillende leasevormen aan voor zowel de particulier als de zakelijk rijder. Bekijk in onze EV-Voorraad uw specifieke elektrische auto en vraag ons ‘Lease voorstel’ aan en laat ons u overtuigen.

Hier vindt u een zeer uitgebreide selectie aan de elektrische BMW iX!

» Uitgebreide BMW iX voorraad (incl. filtermogelijkheden)


BMW iX - electric SUV

BMW iX (Image BMW Press Group)

BMW iX elektrisch laden

Met de configurator van EVTrader® voor het elektrisch laden, weet je direct welke laadpaal de elektrische BMW iX nodig heeft. Op basis van de netaansluitwaarde, type auto en situatie wordt de best passende laadpaal aanbevolen. Aankoop en installatie van een laadpaal was nog nooit zo gemakkelijk!

*Start hier je BMW iX laadpaal configuratie.
(* Configuratie alléén mogelijk op desktop)

EVTrader® – Uw partner voor het kopen en leasen van nieuwe en gebruikte elektrische auto’s.

EVTrader - Dé verkoopsite om elektrische autos te kopen