Citroën Berlingo-E kopen of leasen?


Citroën - elektrische en plug-in hybride auto

Nieuwe en gebruikte elektrische CITROËN Berlingo-e

Citroën breidt zijn complete aanbod van elektrische en Plug-In Hybride modellen snel uit. De elektrische Citroën Berlingo-e met nul emissies, bieden u zeer sportieve rijprestaties met een zeer hoge mate van efficiëntie. Ontdek nu zelf de efficiënte Citroën voertuigmodellen met elektrische en Plug-In Hybride aandrijvingen.

Bent u van plan een nieuwe of tweedehandse elektrische Citroën Berlingo-e te kopen of leasen?

Citroën Berlingo-e - electric car

Citroën Berlingo-e (Image Stellantis Media)

Citroën Berlingo-e leasen

Het leasen van een Citroën Berlingo-e kan een slimme keuze zijn in vergelijking met het kopen ervan. Bij EVTrader® en onze partners bieden we diverse leaseopties aan voor zowel particulieren als zakelijke rijders, waaronder Financial lease, Operational lease en Private lease. Daarnaast bieden we voor particulieren ook persoonlijke leningen en abonnementen voor verschillende elektrische CITROËN modellen.

  • Bekijk onze grote selectie tweedehandse en nieuwe Citroën Berlingo-e en vraag ons om een ‘Lease voorstel’ dat aansluit bij uw specifieke automodel. Laat ons u overtuigen van de voordelen van leasen in plaats van kopen.

Bekijk hier onze elektrische Citroën Berlingo-e “Lease voorraad aanbiedingen”

Citroën Berlingo-e kopen

Bij het kopen van een elektrische Citroën Berlingo-e is het belangrijk om te overwegen hoe u het voertuig wilt gebruiken. Bent u op zoek naar een auto voor dagelijks gebruik of voor langere afstanden? De actieradius is een belangrijke factor om te overwegen, evenals de beschikbaarheid van de openbare laadinfrastructuur.

Hieronder een selectie van ons elektrisch Citroën Berlingo-e aanbod:

Bekijk hier onze uitgebreide elektrische Citroën Berlingo-e ‘Verkoop voorraad’

Citroën Berlingo-e elektrisch laden

Met de configurator van EVTrader® voor het elektrisch laden, weet je direct welke laadpaal de elektrische Citroën Berlingo-e nodig heeft. Op basis van de netaansluitwaarde, type auto en situatie wordt de best passende laadpaal aanbevolen. Aankoop en installatie van een laadpaal was nog nooit zo gemakkelijk!

*Start hier je elektrische Citroën Berlingo-e laadpaal configuratie.

Citroën EV-Voorraad

  • Neem ook een kijkje in onze Citroën EV-Voorraad, waar u terecht kunt voor een uitgebreid aanbod aan alle elektrische MERK modellen.

CITROËN EV-Voorraad

EVTrader® – Uw partner voor het kopen en leasen van nieuwe en gebruikte elektrische CITROËN’s.