evtrader nl auto marktplaats

KIA EV6 kopen of leasen


KIA - elektrische auto

Nieuwe en gebruikte elektrische KIA EV6

Met de KIA EV6 – het zustermodel van de Hyundai IONIQ 5 – weet de Zuid-Koreaanse autofabrikant met een fris, nieuw design voor het merk te komen. Mogelijk ziet u enkele parallellen met de IONIQ 5. Het zou geen verrassing moeten zijn dat de twee e-auto’s dezelfde technische basis delen. Maar ze weten dit individueel te gebruiken.

KIA EV6 - electric car

KIA EV6 (Image KIA)

KIA EV6 leasen

De leasing van een elektrische KIA EV6 kan aantrekkelijker zijn dan kopen. EVTrader® en onze partners bieden verschillende leasevormen aan voor zowel de particulier als de zakelijk rijder. Bekijk in onze EV-Voorraad uw specifieke elektrische auto en vraag ons ‘Lease voorstel’ aan en laat ons u overtuigen.

Bent u van plan een nieuwe of tweedehandse KIA EV6 te kopen of leasen?

Hier vindt u een zeer uitgebreide selectie aan elektrische KIA EV6’s!


» Uitgebreide elketrische KIA EV6 voorraad  (incl. filtermogelijkheden)

KIA EV6: Nieuw design, nieuwe technische basis en pionier voor de toekomst van het merk

KIA bereidt zich voor om in 2030 ’s werelds toonaangevende leverancier van duurzame mobiliteit te worden! Het doel is daarom niet alleen om in 2030 1,2 miljoen volledig elektrische voertuigen per jaar te verkopen, maar ook als aanbieder om mobiliteitsoplossingen te lanceren. Gebouwd op het pure elektrische platform E-GMP (Electric-Global Modular Platform), belichaamt de elektrische de nieuwe Kia-slogan “Movement that inspires” door de nieuwe ontwerpfilosofie “Opposites United”, die zijn debuut maakt in deze elektrische auto.

KIA heeft al jarenlange ervaring op het gebied van elektromobiliteit. Met de e-Soul en e-Niro waren zij al op de markt toen elders nog aan de verbrandingsmotor werd gewerkt. Met de EV6 weet de Zuid-Koreaanse fabrikant de spanning tot het uiterste te brengen. Want terwijl de elektrische auto’s van deze wereld nog steeds met 400 volt-technologie onderweg zijn, hebben de Koreanen zichzelf getrakteerd op een 800 volt laadsysteem.


KIA EV6 - electric car charging

KIA EV6 (Image KIA)

KIA EV6 elektrisch laden

Met de configurator van EVTrader® voor het elektrisch laden, weet je direct welke laadpaal de elektrische KIA EV6 nodig heeft. Op basis van de netaansluitwaarde, type auto en situatie wordt de best passende laadpaal aanbevolen. Aankoop en installatie van een laadpaal was nog nooit zo gemakkelijk!

*Start hier je elektrische KIA EV6 laadpaal configuratie.
(* Configuratie alléén mogelijk op desktop)

EVTrader® – Uw partner voor het kopen en leasen van nieuwe en gebruikte elektrische auto’s.

EVTrader - Dé verkoopsite om elektrische autos te kopen