KIA EV6 kopen of leasen


KIA EV6 - elektrische auto KIA EV6 (Image KIA)

KIA - elektrische auto

Nieuwe en gebruikte elektrische KIA EV6

Met de KIA EV6 – het zustermodel van de Hyundai IONIQ 5 – weet de Zuid-Koreaanse autofabrikant met een fris, nieuw design voor het merk te komen. Mogelijk ziet u enkele parallellen met de IONIQ 5. Het zou geen verrassing moeten zijn dat de twee e-auto’s dezelfde technische basis delen. Maar ze weten dit individueel te gebruiken.

KIA EV6: Nieuw design, nieuwe technische basis en pionier voor de toekomst van het merk

KIA bereidt zich voor om in 2030 ’s werelds toonaangevende leverancier van duurzame mobiliteit te worden! Het doel is daarom niet alleen om in 2030 1,2 miljoen volledig elektrische voertuigen per jaar te verkopen, maar ook als aanbieder om mobiliteitsoplossingen te lanceren. Gebouwd op het pure elektrische platform E-GMP (Electric-Global Modular Platform), belichaamt de elektrische de nieuwe Kia-slogan “Movement that inspires” door de nieuwe ontwerpfilosofie “Opposites United”, die zijn debuut maakt in deze elektrische auto.

KIA heeft al jarenlange ervaring op het gebied van elektromobiliteit. Met de e-Soul en e-Niro waren zij al op de markt toen elders nog aan de verbrandingsmotor werd gewerkt. Met de EV6 weet de Zuid-Koreaanse fabrikant de spanning tot het uiterste te brengen. Want terwijl de elektrische auto’s van deze wereld nog steeds met 400 volt-technologie onderweg zijn, hebben de Koreanen zichzelf getrakteerd op een 800 volt laadsysteem.

Bent u van plan een KIA EV6 te kopen of leasen? Hier vindt u een zeer uitgebreide selectie aan elektrische KIA EV6’s!


» Uitgebreide voorraad KIA EV6 (incl. filtermogelijkheden)