evtrader nl auto marktplaats

Hyundai Kona Electric kopen of leasen


Hyundai - elektrische auto

Nieuwe en gebruikte Hyundai Kona Electric

Sinds de marktintroductie inspireert onze trendsetter KONA Elektric met de formule voor succes. De nieuwe Hyundai KONA Electric, met zijn adembenemend design en de veelzijdigheid van een elektrische SUV.

Hyundai Kona Electric - elektrische auto

Hyundai Kona Electric (Image Hyundai News)

Hyundai Kona Electric leasen

De leasing van een Hyundai Kona Electric kan aantrekkelijker zijn dan kopen. EVTrader® en onze partners bieden verschillende leasevormen aan voor zowel de particulier als de zakelijk rijder. Bekijk in onze EV-Voorraad uw specifieke elektrische auto en vraag ons ‘Lease voorstel’ aan en laat ons u overtuigen.

Aandrijving, actieradius en oplaadtijd van de Hyundai Kona Electric

De Hyundai Kona is verkrijgbaar als variant met een kleine accu (39,2 kWh) en met een grotere accu (64 kWh). Beide versies zijn voorwielaangedreven. Afhankelijk van de grootte van de batterij heeft de elektromotor een vermogen van 100 kW (136 pk) of 150 kW (204 pk). Met de hogere systeemprestaties is een puur elektrische actieradius tot 484 kilometer mogelijk – bij het basismodel is dat ongeveer 300 kilometer. De batterij van 64 kWh kost zo’n 6000 euro extra. Het topmodel accelereert in minder dan acht seconden van nul naar 100.

Als volbloed elektrische SUV levert de Hyundai KONA Elektric zijn maximale koppel direct op de weg op en accelereert u in 7,9 seconden naar 100 km/u! En met zijn vaardigheden als langeafstandsloper zet hij maatstaven in zijn segment.

Voor 80% opladen aan een snellaadstation heeft de Hyundai Kona Electric (64 kWh) ongeveer 50 minuten laadtijd nodig met een maximale laadtijd van 100 kW. Opladen aan de wallbox (11 kW) duurt immers nog geen vijf uur. “Tanken” aan een eenvoudig huishoudelijk stopcontact is daarentegen vervelend. In dit geval is ongeveer 22 uur downtime nodig. Type 2 laadkabel en 3-fasen laden (11 kW) kunnen tegen meerprijs als uitrustingspakket geboekt worden. Volgens de WLTP-norm is het verbruik van de elektrische SUV gemiddeld 14,7 kWh per 100 kilometer.

Bent u van plan een nieuwe of tweedehandse elektrische Hyundai Kona te kopen of leasen? Hier vindt u een zeer uitgebreide selectie aan Hyundai Kona Electric’s!

» Uitgebreide Hyundai Kona Electric voorraad (incl. filtermogelijkheden)


Hyundai Kona Electric - electric car charging

Hyundai Kona Electric (Image Hyundai News)

Hyundai Kona Electric elektrisch laden

Met de configurator van EVTrader® voor het elektrisch laden, weet je direct welke laadpaal de Hyundai Kona Electric nodig heeft. Op basis van de netaansluitwaarde, type auto en situatie wordt de best passende laadpaal aanbevolen. Aankoop en installatie van een laadpaal was nog nooit zo gemakkelijk!

*Start hier je elektrische Hyundai Kona Electric laadpaal configuratie.
(* Configuratie alléén mogelijk op desktop)

EVTrader® – Uw partner voor het kopen en leasen van nieuwe en gebruikte elektrische auto’s.

EVTrader - Dé verkoopsite om elektrische autos te kopen