Hyundai Kona kopen of leasen


Hyundai Kona Electric - electrische auto

Hyundai Kona Electric (Image Hyundai)

Hyundai - elektrische auto

Nieuwe en gebruikte Hyundai Kona Electric

Sinds de marktintroductie inspireert onze trendsetter KONA Elektric met de formule voor succes. De nieuwe Hyundai KONA Electric, met zijn adembenemend design en de veelzijdigheid van een elektrische SUV.

Aandrijving, actieradius en oplaadtijd van de Hyundai Kona Electric

De Hyundai Kona is verkrijgbaar als variant met een kleine accu (39,2 kWh) en met een grotere accu (64 kWh). Beide versies zijn voorwielaangedreven. Afhankelijk van de grootte van de batterij heeft de elektromotor een vermogen van 100 kW (136 pk) of 150 kW (204 pk). Met de hogere systeemprestaties is een puur elektrische actieradius tot 484 kilometer mogelijk – bij het basismodel is dat ongeveer 300 kilometer. De batterij van 64 kWh kost zo’n 6000 euro extra. Het topmodel accelereert in minder dan acht seconden van nul naar 100.

Als volbloed elektrische SUV levert de Hyundai KONA Elektric zijn maximale koppel direct op de weg op en accelereert u in 7,9 seconden naar 100 km/u! En met zijn vaardigheden als langeafstandsloper zet hij maatstaven in zijn segment.

Voor 80% opladen aan een snellaadstation heeft de Hyundai Kona Electric (64 kWh) ongeveer 50 minuten laadtijd nodig met een maximale laadtijd van 100 kW. Opladen aan de wallbox (11 kW) duurt immers nog geen vijf uur. “Tanken” aan een eenvoudig huishoudelijk stopcontact is daarentegen vervelend. In dit geval is ongeveer 22 uur downtime nodig. Type 2 laadkabel en 3-fasen laden (11 kW) kunnen tegen meerprijs als uitrustingspakket geboekt worden. Volgens de WLTP-norm is het verbruik van de elektrische SUV gemiddeld 14,7 kWh per 100 kilometer.

Bent u van plan een elektrische Hyundai Kona te kopen of leasen? Hier vindt u een zeer uitgebreide selectie aan Hyundai Kona Electric’s!

» Uitgebreide voorraad Hyundai Kona Electric (incl. filtermogelijkheden)