evtrader nl auto marktplaats

Plug-In Hybride elektrische ŠKODA kopen of leasen?


Skoda - elektrische auto

Nieuwe en gebruikte ŠKODA elektrisch of Plug-In Hybride

Het aanbod elektrische modellen van Škoda is inmiddels uitgebreid tot een 4-tal elektrische modellen, waarvan de elektrische Škoda Enyaq het polairste is. EVTrader® beschikt over een grote voorraad nieuwe en tweedehandse SMART’s met elektrische aandrijving. Van de Škoda Citigo iV tot de Škoda Enyaq iV Coupé, kopen of leasen, je vindt ze allemaal bij ons op de website. Wij werken alleen samen met gerenommeerde autobedrijven en zorgen er zo voor, dat er alleen top nieuwe en tweedehandse elektrische occasions worden aangeboden

Škoda Enyaq Coupe RS iV - elektrische auto

Škoda Enyaq iV Coupe (Image Škoda Media)

Elektrische Škoda leasen

Het leasen van een elektrische Škoda kan een slimme keuze zijn in vergelijking met het kopen ervan. Bij EVTrader® en onze partners bieden we diverse leaseopties aan voor zowel particulieren als zakelijke rijders, waaronder Financial lease, Operational lease en Private lease. Daarnaast bieden we voor particulieren ook persoonlijke leningen en abonnementen voor verschillende elektrische Škoda modellen.

  • Bekijk onze grote selectie tweedehandse en nieuwe elektrische Škoda’s en vraag ons om een ‘Lease voorstel’ dat aansluit bij uw specifieke automodel. Laat ons u overtuigen van de voordelen van leasen in plaats van kopen.

» Uitgebreide voorraad Škoda’s (incl. filtermogelijkheden)

Škoda Enyaq iV - elektrische auto

Elektrische Škoda Enyaq iV laden (Image Škoda Media)

Škoda elektrisch laden

Met de configurator van EVTrader® voor het elektrisch laden, weet je direct welke laadpaal jou elektrische Škoda nodig heeft. Op basis van de netaansluitwaarde, type auto en situatie wordt de best passende laadpaal aanbevolen. Aankoop en installatie van een laadpaal was nog nooit zo gemakkelijk!

*Start hier je ŠKODA laadpaal configuratie.

EVTrader® – Uw partner voor het kopen en leasen van nieuwe en gebruikte elektrische auto’s. Alle elektrische automodellen

Of je nu kiest voor een  elektrische Škoda, ons aanbod is groot en divers. Daarnaast bieden we nog veel meer automerken aan. Bekijk daarom ook onze volledige EV-Voorraad van alle elektrische automodellen.

EVTrader® – Uw partner voor het kopen en leasen van nieuwe en gebruikte elektrische auto’s.

EVTrader - Dé verkoopsite om elektrische autos te kopen