evtrader nl auto marktplaats

Tesla Model S kopen of leasen


Tesla Model S Plaid - elektrische auto Tesla Model S Plaid (Image Tesla)

Nieuwe en gebruikte elektrische TESLA Model S

Vanaf 2011 kan de Tesla Model S nu ook gezinnen met een puur elektrische aandrijving op straat vervoeren. In vergelijking met het eerste model Tesla Roadster zal deze plaats bieden aan vijf personen en een grotere actieradius hebben van 480 km.

De Tesla Model S is een sedan vervaardigd door Tesla Motors in de VS. Het is een elektrische auto zoals de Mitsubishi i-MiEV, Peugeot iOn of Opel Ampera. Als autofabrikant van elektrische auto’s is de Tesla Model S de tweede productie model van het nog jonge bedrijf uit Silicon Valley in Californië.

Daarnaast heeft de Tesla Model S twee koffers, aangezien de elektromotor veel minder ruimte in het voertuig nodig heeft dan een verbrandingsmotor. Het comfort van de Tesla Model S zal gebaseerd zijn op klassieke sedans uit het middensegment, zoals de BMW 3 Serie, de Opel Insignia of de Mercedes Benz C-Klasse. De vorm van de Tesla Model S doet enigszins denken aan een kruising tussen een Porsche Panamera en een Ford Mondeo.

Bent u van plan een nieuwe of tweedehandse elektrische Tesla Model S te kopen of leasen?Hiervindt u een zeer uitgebreide selectie aan elektrische Tesla Model S’s!

» Uitgebreide voorraad Tesla Model S (incl. filtermogelijkheden)

EVTrader - Dé verkoopsite om elektrische autos te kopen