evtrader nl auto marktplaats

Volkswagen ID.4 kopen of leasen


Volkswagen ID.4 - elektrische auto Volkswagen ID.4 (Image Volkswagen)

Volkswagen - elektrische auto

Nieuwe en gebruikte elektrische Volkswagen ID.4

De ID.4 is de eerste in zijn soort en het beste van twee werelden: als eerste Volkswagen combineert hij de kracht van een SUV met de duurzame rijervaring van een ID. Ervaar een volledig nieuw ruimteconcept dat u vrijheid geeft. Elektrische prestaties die inspireren. En intuïtief gebruiksgemak dat alles heel gemakkelijk maakt. De ID.4: gemaakt voor geweldige dingen.

De VW ID.4 is de eerste elektrische SUV van Wolfsburg.

Met een lengte van 4,58 meter ziet de VW ID.4 eruit als een volledig elektrische tegenhanger van de VW Tiguan. Net als de ID.3 is de elektrische SUV gebaseerd op de modulaire elektrische aandrijfmatrix (MEB) van de autofabrikant Wolfsburg. De ID.4 scoort met voldoende opbergruimte en royale ruimte voor alle passagiers. In de hogere uitrustingsniveaus is de SUV uit het middensegment met krachtige motoren onderweg. De actieradius is met maximaal 522 kilometer (WLTP-standaard) redelijk.

Bent u van plan een nieuwe of tweedehandse elektrische Volkswagen ID.4 te kopen of te leasen? Hier vindt u een zeer uitgebreide selectie aan Volkswagen ID.4!

» Uitgebreide voorraad Volkswagen ID.4 (incl. filtermogelijkheden)

EVTrader - Dé verkoopsite om elektrische autos te kopen