Plug-In Hybride of elektrische OPEL kopen?

OPEL - elektrische auto

Een elektrische OPEL kopen is een stap in de richting van een duurzamere toekomst. Het biedt tal van voordelen, waaronder lagere kosten voor brandstof en onderhoud, een stillere rit en minder uitstoot. Bovendien zijn er verschillende financiële steunmaatregelen beschikbaar voor de aanschaf van een elektrische OPEL.

Bij het kopen van een Plug-In Hybride of elektrische OPEL is het belangrijk om te overwegen hoe u het voertuig wilt gebruiken. Bent u op zoek naar een auto voor dagelijks gebruik of voor langere afstanden? De actieradius is een belangrijke factor om te overwegen, evenals de beschikbaarheid van de openbare laadinfrastructuur.

OpelOpel Astra Plug-In Hybride (Image Stellantis Media)

Elektrische Merk modellen

Hieronder de Plug-In Hybride en elektrische OPEL modellen die nu leverbaar zijn :

Plug-In Hybride Opel : Opel Astra / Opel Grandland X

Elektrische Opel : Opel Ampera-e / Opel Combo-e / Opel Corsa-e / Opel Asta-e / Opel  Mokka-e / Opel Rocks-e / Opel Vivaro-e / Opel Movano-e / Opel Zafira-e

 

Laadpaal voor elektrische OPEL

Om de juiste laadpaal te vinden, kan je hier in de EVTrader® configurator precies zien welke laadpaal de elektrische OPEL nodig heeft.

 

OPEL leasen

Voor het leasen van een elektrische OPEL biedt EVTrader® ook diverse leasevormen aan, zoals Financial Lease voor de zakelijke rijder en Operational Lease en Private Lease voor de particulier. Wij hebben een zeer ruime lease selectie van gebruikte en nieuwe elektrische OPEL’s en laat ons u overtuigen met ons zéér aantrekkelijk “Lease voorstel“.

OPEL – ‘Lease Deal’

Alle elektrische automerken en modellen

Als u kiest voor een Plug-In Hybride of elektrische auto, dan biedt ons uitgebreide en diverse aanbod u de mogelijkheid om te kiezen tussen kopen of leasen. Naast de gerenommeerde merken zoals OPEL, vindt u bij ons ook een ruim assortiment aan andere automerken. Neem ook een kijkje in onze EV-Occasion voorraad, waar u terecht kunt voor een uitgebreid aanbod aan alle elektrische automerken/modellen.

“EV-Occasion voorraad”

EVTrader® – Uw partner voor het kopen en leasen van nieuwe en gebruikte elektrische auto’s.

EV-Nieuws