Plug-In Hybride of elektrische Škoda kopen?

Skoda - elektrische auto
Een elektrische Škoda kopen is een stap in de richting van een duurzamere toekomst. Het biedt tal van voordelen, waaronder lagere kosten voor brandstof en onderhoud, een stillere rit en minder uitstoot. Bovendien zijn er verschillende financiële steunmaatregelen beschikbaar voor de aanschaf van een elektrische Škoda.

Bij het kopen van een Plug-In Hybride of elektrische Škoda is het belangrijk om te overwegen hoe u het voertuig wilt gebruiken. Bent u op zoek naar een auto voor dagelijks gebruik of voor langere afstanden? De actieradius is een belangrijke factor om te overwegen, evenals de beschikbaarheid van de openbare laadinfrastructuur.

SkodaŠkoda Enyaq iV (Image Škoda Media)

Elektrische Škoda modellen

Hieronder de Plug-In Hybride en elektrische ŠKODA modellen die nu leverbaar zijn :

Plug-In Hybride Škoda : Škoda Ocatavia iV / Škoda Superb iV

Elektrische Škoda : Škoda Citigo-e iV / Škoda Enyaq iV

 

Laadpaal voor elektrische Škoda

Om de juiste laadpaal te vinden, kan je hier in de EVTrader® configurator precies zien welke laadpaal de elektrische Škoda nodig heeft.

 

Škoda leasen

Voor het leasen van een elektrische Škoda biedt EVTrader® ook diverse leasevormen aan, zoals Financial Lease voor de zakelijke rijder en Operational Lease en Private Lease voor de particulier. Wij hebben een zeer ruime lease selectie van gebruikte en nieuwe elektrische Škoda’s en laat ons u overtuigen met ons zéér aantrekkelijk “Lease voorstel“.

ŠKODA – ‘Lease Deal’

Alle elektrische automerken en modellen

Als u kiest voor een Plug-In Hybride of elektrische auto, dan biedt ons uitgebreide en diverse aanbod u de mogelijkheid om te kiezen tussen kopen of leasen. Naast de gerenommeerde merken zoals ŠKODA, vindt u bij ons ook een ruim assortiment aan andere automerken. Neem ook een kijkje in onze EV-Occasion voorraad, waar u terecht kunt voor een uitgebreid aanbod aan alle elektrische automerken/modellen.

“EV-Occasion voorraad”

EVTrader® – Uw partner voor het kopen en leasen van nieuwe en gebruikte elektrische auto’s.

EV-Nieuws