Plug-In Hybride of elektrische Lexus leasen?

Lexus - elektrische auto
Het aanbod van de elektrische modellen voor het leasen van een Lexus beperkt zich nog tot een paar modellen. EVTrader® beschikt over een grote voorraad nieuwe en tweedehandse Lexus met keuze uit elektrische of Plug-In Hybride aandrijving. Van de Lexus NX 450+ tot het leasen van de SUV Lexus UX 300e, je vindt ze allemaal bij ons op de website. Wij werken alleen samen met gerenommeerde leasebedrijven en zorgen er zo voor, dat er alleen top nieuwe en tweedehandse elektrische occasions voor de leasing worden aangeboden.

LexusLexus UX 300e (Image Lexus EU)

Lexus Financial Lease

Financial lease is in feite niets anders dan een zakelijke lening waarbij de Lexus onderpand is. Je hoeft daardoor vaak geen eigen geld in te brengen. De bank of leasemaatschappij financiert de aankoopsom, en toch ben je zelf eigenaar van de elektrische Lexus. Om te weten hoe je de ‘Goedkoopste Lexus Financial Lease Deal’ kan kiezen is het eerst belangrijk om te weten hoe het maandbedrag is opgebouwd. Deze is afhankelijk van diverse factoren, denk hierbij aan de hoogte van het kredietbedrag, de gekozen looptijd en de gewenste slottermijn. Als particulier kom je overigens niet in aanmerking voor Financial Lease echter Lexus autodealers kunnen voor deze lease variant een huur/koop contract aanbieden zodat na afloop van het contract de auto van jou is.

Bij EVTrader® en onze partners bieden we buiten Financial Lease ook leaseopties aan voor particulieren rijders, waaronder Operational Lease en Private Lease. Daarnaast bieden we voor particulieren ook persoonlijke leningen en abonnementen voor verschillende elektrische Lexus modellen.

  • Bekijk onze grote selectie tweedehandse en nieuwe elektrische Lexus en maak gebruik van ons ‘Lease voorstel’ dat aansluit bij uw specifieke automodel. Laat ons u overtuigen van de voordelen van leasen in plaats van kopen door de ‘Goedkoopste Lexus Financial Lease Deal’ te ontvangen.

LEXUS – ‘Lease Deal’

Elektrische Lexus modellen

Voor het moment heeft Lexus één 100% elektrische SUV in hun programma. Hier onder de elektrische Lexus modellen die nu leverbaar zijn:

Plug-In Hybride Lexus : Lexus NX / Lexus RX

Elektrische Lexus : Lexus UX

 

Lexus elektrisch laden

Met EVTrader®’s configurator voor elektrisch laden, weet u direct welke laadpaal uw elektrische Lexus nodig heeft. De configurator beveelt de best passende laadpaal aan op basis van de netaansluitwaarde, het type auto en de situatie. De aankoop en installatie van een laadpaal was nog nooit zo eenvoudig!

*Start hier je elektrische LEXUS laadpaal configuratie.

 

LexusLexus UX 300e (Image Lexus EU)

Alle elektrische automodellen

Of je nu kiest voor een Plug-In Hybride of elektrische LEXUS, ons aanbod is groot en divers. Daarnaast bieden we nog veel meer elektrische automerken / modellen aan. Bekijk daarom ook onze volledige EV-Voorraad van alle elektrische automodellen.

“EV-Occasion voorraad”

 

EVTrader® – Uw partner voor het kopen en leasen van nieuwe en gebruikte elektrische auto’s.

EV-Nieuws