Plug-In Hybride of elektrische MINI leasen?

MINI - elektrische auto
Het aanbod van de elektrische modellen voor het leasen van een MINI is nog beperkt qua modellen. EVTrader® beschikt over een grote voorraad nieuwe en tweedehandse MINI’s met keuze uit elektrische of Plug-In Hybride aandrijving. Van de MINI Electric tot het leasen van de MINI Countryman PHEV, je vindt ze allemaal bij ons op de website. Wij werken alleen samen met gerenommeerde leasebedrijven en zorgen er zo voor, dat er alleen top nieuwe en tweedehandse elektrische occasions voor de leasing worden aangeboden.

MINIMini Electric (Image BMW Press Group)

MINI Financial Lease

Financial lease is in feite niets anders dan een zakelijke lening waarbij de MINI onderpand is. Je hoeft daardoor vaak geen eigen geld in te brengen. De bank of leasemaatschappij financiert de aankoopsom, en toch ben je zelf eigenaar van de elektrische MINI. Om te weten hoe je de ‘Goedkoopste MINI Financial Lease Deal’ kan kiezen is het eerst belangrijk om te weten hoe het maandbedrag is opgebouwd. Deze is afhankelijk van diverse factoren, denk hierbij aan de hoogte van het kredietbedrag, de gekozen looptijd en de gewenste slottermijn. Als particulier kom je overigens niet in aanmerking voor Financial Lease echter MINI autodealers kunnen voor deze lease variant een huur/koop contract aanbieden zodat na afloop van het contract de auto van jou is.

Bij EVTrader® en onze partners bieden we buiten Financial Lease ook leaseopties aan voor particulieren rijders, waaronder Operational Lease en Private Lease. Daarnaast bieden we voor particulieren ook persoonlijke leningen en abonnementen voor verschillende elektrische MINI modellen.

  • Bekijk onze grote selectie tweedehandse en nieuwe elektrische MINI’s en maak gebruik van ons ‘Lease voorstel’ dat aansluit bij uw specifieke automodel. Laat ons u overtuigen van de voordelen van leasen in plaats van kopen door de ‘Goedkoopste MINI Financial Lease Deal’ te ontvangen

MINI – ‘Lease Deal’

Elektrische MINI modellen

BMW het moederbedrijf van MINI, wil vanaf 2030 wil van Mini een exclusief all-electric merk maken. Hier onder de Plug-In Hybride en elektrische MINI modellen die nu leverbaar zijn :

Plug-In Hybride MINI : MINI Countryman

Elektrische MINI : MINI Electric

 

MINI elektrisch laden

Met EVTrader®’s configurator voor elektrisch laden, weet u direct welke laadpaal uw elektrische MINI nodig heeft. De configurator beveelt de best passende laadpaal aan op basis van de netaansluitwaarde, het type auto en de situatie. De aankoop en installatie van een laadpaal was nog nooit zo eenvoudig!

*Start hier je elektrische MINI laadpaal configuratie.

MINIMINI Countryman PHEV (Image BMW Press Group)

Alle elektrische automodellen

Of je nu kiest voor een Plug-In Hybride of elektrische MINI, ons aanbod is groot en divers. Daarnaast bieden we nog veel meer elektrische automerken / modellen aan. Bekijk daarom ook onze volledige EV-Voorraad van alle elektrische automodellen.

“EV-Occasion voorraad”

 

EVTrader® – Uw partner voor het kopen en leasen van nieuwe en gebruikte elektrische auto’s.

EV-Nieuws