Plug-In Hybride of elektrische Renault leasen?


Het aanbod van de elektrische modellen voor het leasen van een RENAULT is in de afgelopen jaren sterk uitgebreid. EVTrader® beschikt over een grote voorraad nieuwe en tweedehandse Renault’s met keuze uit elektrische of Plug-In Hybride aandrijving. Van de Renault Twizy tot het leasen van de Renault e-Mégane, je vindt ze allemaal bij ons op de website. Wij werken alleen samen met gerenommeerde leasebedrijven en zorgen er zo voor, dat er alleen top nieuwe en tweedehandse elektrische occasions voor de leasing worden aangeboden.

RenaultRenault Megane E-Tech (Image Renault Media Group)

Renault Financial Lease

Financial lease is in feite niets anders dan een zakelijke lening waarbij de Renault onderpand is. Je hoeft daardoor vaak geen eigen geld in te brengen. De bank of leasemaatschappij financiert de aankoopsom, en toch ben je zelf eigenaar van de elektrische Renault. Om te weten hoe je de ‘Goedkoopste Renault Financial Lease Deal’ kan kiezen is het eerst belangrijk om te weten hoe het maandbedrag is opgebouwd. Deze is afhankelijk van diverse factoren, denk hierbij aan de hoogte van het kredietbedrag, de gekozen looptijd en de gewenste slottermijn. Als particulier kom je overigens niet in aanmerking voor Financial Lease echter Renault autodealers kunnen voor deze lease variant een huur/koop contract aanbieden zodat na afloop van het contract de auto van jou is.

Bij EVTrader® en onze partners bieden we buiten Financial Lease ook leaseopties aan voor particulieren rijders, waaronder Operational Lease en Private Lease. Daarnaast bieden we voor particulieren ook persoonlijke leningen en abonnementen voor verschillende elektrische Renault modellen.

  • Bekijk onze grote selectie tweedehandse en nieuwe elektrische Renault’s en maak gebruik van ons ‘Lease voorstel’ dat aansluit bij uw specifieke automodel. Laat ons u overtuigen van de voordelen van leasen in plaats van kopen door de ‘Goedkoopste Renault Financial Lease Deal’ te ontvangen.

RENAULT – ‘Lease Deal’

Elektrische Renault modellen

Hieronder de Plug-In Hybride en elektrische RENAULT modellen die nu leverbaar zijn :

Plug-In Hybride Renault : Renault e-Captur / Renault e-Mégane

Elektrische Renault : Renault Kangoo / Renault Master / Renault Mégane / Renault Twingo / Renault Twizy / Renault ZOE

 

Renault elektrisch laden

Met EVTrader®’s configurator voor elektrisch laden, weet u direct welke laadpaal uw elektrische Renault nodig heeft. De configurator beveelt de best passende laadpaal aan op basis van de netaansluitwaarde, het type auto en de situatie. De aankoop en installatie van een laadpaal was nog nooit zo eenvoudig!

*Start hier je elektrische RENAULT laadpaal configuratie.

 

RenaultRenault Zoe (Image Renault Group)

Alle elektrische automodellen

Of je nu kiest voor een Plug-In Hybride of elektrische RENAULT, ons aanbod is groot en divers. Daarnaast bieden we nog veel meer elektrische automerken / modellen aan. Bekijk daarom ook onze volledige EV-Voorraad van alle elektrische automodellen.

“EV-Occasion voorraad”

 

EVTrader® – Uw partner voor het kopen en leasen van nieuwe en gebruikte elektrische auto’s.

EV-Nieuws