ev trader nl

Elektrische Polestar kopen of leasen?

Polestar - elektrische autoPolestar is een bekend merk in Nederland. Tot nu toe heeft Polestar één elektrisch model op de markt, n.l. de Polestar 2. Een Polestar kopen of leasen, je vindt ze allemaal bij ons op de website. Wij werken alleen samen met gerenommeerde autobedrijven en zorgen er zo voor, dat er alleen top nieuwe en tweedehandse elektrische occasions worden aangeboden.

PolestarPolestar 2 (Image Polestar)

Polestar is het merk voor elektrisch rijden

Polestar is een merk van Geely, een gerenommeerde fabrikant van diverse merken, zoals Volvo. Polestar was ooit een merk van Volvo, maar is nu een merk specifiek voor elektrische auto’s. De kwaliteit van een Volvo zie je terug in het interieur, het exterieur en de veiligheid.

De Polestar is uitermate geschikt als occasions

De Polestar zie je al regelmatig op de weg rijden en wordt door zakelijk rijders enorm gewaardeerd. De afwerking en prestaties zijn voor een relatief goed betaalbare leaseauto indrukwekkend. De actieradius is meer dan genoeg om grote afstanden af te leggen. In hetzelfde segment zijn er voldoende alternatieven, maar Polestar heeft inmiddels een plek veroverd in de harten van veel elektrische rijders.

Alle modellen van Polestar zijn dan ook uitermate geschikt om als occasion te kopen.

PolestarPolestar 2 (Image Polestar)

Polestar leasing

De leasing van een elektrische Polestar kan aantrekkelijker zijn dan kopen. EVTrader® en onze partners bieden verschillende leasevormen aan voor zowel de particulier als de zakelijk rijder. Voor een Polestar als lease auto bieden wij Financial lease en Operational lease. Voor de particuliere rijder bieden wij Private lease en heb je daarnaast ook keuze uit een persoonlijke lening of abonnementen.

Of je nu kiest voor een elektrische Polestar, ons aanbod is groot en divers. Daarnaast bieden we nog veel meer merken aan. Bekijk daarom ook eens ons volledige aanbod elektrische auto’s.

Meer elektrische Polestar modellen bekijken?

» Uitgebreide POLESTAR voorraad (incl. filtermogelijkheden)

EV-Nieuws

EVTrader - De verkoopsite om elektrische auto's te kopen