ev trader nl

Elektrische Polestar kopen of leasen?

Polestar - elektrische autoPolestar is een bekend merk in Nederland. Het aanbod van nieuwe en tweedehands Polestar modellen op EVTrader® neemt alsmaar toe. Natuurlijk kan je een Polestar zelf aanschaffen, maar ook voor de leaserijders bieden wij diverse modellen aan. Kijk daarom ook even bij onze elektrische lease auto’s.

Hieronder een selectie van ons POLESTAR aanbod:

PolestarPolestar 2 (Image Polestar)

Polestar is het merk voor elektrisch rijden

Polestar is een merk van Geely, een gerenommeerde fabrikant van diverse merken, zoals Volvo. Polestar was ooit een merk van Volvo, maar is nu een merk specifiek voor elektrische auto’s. De kwaliteit van een Volvo zie je terug in het interieur, het exterieur en de veiligheid.

De Polestar is uitermate geschikt als occasions

De Polestar zie je al regelmatig op de weg rijden en wordt door zakelijk rijders enorm gewaardeerd. De afwerking en prestaties zijn voor een relatief goed betaalbare leaseauto indrukwekkend. De actieradius is meer dan genoeg om grote afstanden af te leggen. In hetzelfde segment zijn er voldoende alternatieven, maar Polestar heeft inmiddels een plek veroverd in de harten van veel elektrische rijders.

Alle modellen van Polestar zijn dan ook uitermate geschikt om als occasion te kopen.

PolestarPolestar 2 (Image Polestar)

Of je nu kiest voor een elektrische Polestar, ons aanbod is groot en divers. Daarnaast bieden we nog veel meer merken aan. Bekijk daarom ook eens ons volledige aanbod elektrische auto’s.

Meer elektrische Polestar modellen bekijken?

» Uitgebreide voorraad Polestar (incl. filtermogelijkheden)

EV-Nieuws