eSharing

De populariteit van eSharing wordt in de transitie van traditioneel vervoer naar duurzaam en milieuvriendelijk vervoer steeds belangrijker. Er is een duidelijk verschuiving van ‘in het bezit’ hebben naar het ‘kunnen gebruiken’ wanneer jij het nodig hebt.

eSharingFoto : Go-Sharing

Go Sharing

Een groene planeet met mobiliteit van iedereen, voor iedereen.

GO Sharing wil duurzaam deelvervoer voor iedereen van deur tot deur toegankelijk maken. Daarmee staan we aan het roer van de transitie van traditioneel vervoer naar duurzaam, milieuvriendelijk en compact deelvervoer. Van bezit naar gebruik, alleen wanneer jij het nodig hebt. Met GO Sharing kan iedereen bijdragen aan een groene en leefbare toekomst.

Zie website : go-sharing.com

SHARE NOW

Waarom SHARE NOW gebruiken?

Het is de beste manier om in een auto te rijden. Met autodelen hoef je geen auto te kopen of leasen. Onze auto’s zijn beschikbaar op elke straathoek. Of je nu een auto voor 2 minuten of 2 dagen wilt huren, je kunt aan de slag met slechts één app.

Zie website : Share-Now NL

eSharing
eSharing

Elektrisch rijden met Greenwheels

Zakelijk rijden?

Kies voor exclusieve deelauto’s voor jouw bedrijf, zodat alleen je eigen medewerkers gebruik kunnen maken van deze auto’s. Van elektrische deelauto’s met eigen branding tot het deelbaar maken van je huidige vloot. Daarnaast kunnen je medewerkers altijd gebruik maken van de ruim 2.150 Greenwheels auto’s op straat.

Zie website : Greenwheels NL

SIXT Share

CAR SHARING IN THE NETHERLANDS

Car sharing in the Netherlands couldn’t be more convenient. Rent a car just around the corner, park it in the SIXT share business areas or at one of our SIXT locations across the Netherlands.

Zie website : SIXT Share NL

eSharing

EV-Nieuws