evtrader nl auto marktplaats

Elektrische Fiat kopen of leasen?

Fiat - elektrische autoEVTrader® beschikt over een grote voorraad elektrische FIAT’s. Van de welbekende Fiat 500e tot de elektrische bestelbus e-Ducato, kopen of leasen, je vindt ze allemaal bij ons op de website. Wij werken alleen samen met gerenommeerde autobedrijven en zorgen er zo voor, dat er alleen top nieuwe en tweedehandse elektrische occasions worden aangeboden.

FIATFiat 500e (Image Stellantis)

Elektrische Fiat leasen

Het leasen van een elektrische FIAT kan aantrekkelijker zijn dan kopen. EVTrader® en onze partners bieden verschillende leasevormen aan voor zowel de particulier als de zakelijk rijder. Naast Financial lease bieden wij Operational lease en Private lease. Voor de particuliere rijder bieden wij voor de elektrische Fiat modellen buiten de leasing ook persoonlijke leningen en abonnementen.

  • Bekijk onze grote selectie elektrische FIAT occasions voor uw specifiek elektrische automodel en vraag ons ‘Lease voorstel’ aan en laat ons u overtuigen.

Fiat elektrisch laden

Met de configurator van EVTrader® voor het elektrisch laden, weet je direct welke laadpaal de elektrische Fiat nodig heeft. Op basis van de netaansluitwaarde, type auto en situatie wordt de best passende laadpaal aanbevolen. Aankoop en installatie van een laadpaal was nog nooit zo gemakkelijk!

*Start hier je elektrische FIAT laadpaal configuratie.

FIATFiat e-Ducato (Image Stellantis)
FIATFIAT e-Scudo (Image Stellantis Media)

Elektrische FIAT modellen

Moederbedrijf Styellantis van Fiat heeft elektrische ambities, de nu op zes na grootste autofabrikant ter wereld, kondigde aan dat Fiat tegen 2030 een puur elektrisch merk wil zijn. Hier onder de elektrische FIAT modellen die leverbaar zijn.

Elektrische FIAT : Fiat 500e / Fiat E-Scudo / Fiat E-Ducato

EVTrader® – Uw partner voor het kopen en leasen van nieuwe en gebruikte elektrische auto’s. Alle elektrische automodellen

Of je nu kiest voor een elektrische FIAT, ons aanbod is groot en divers. Daarnaast bieden we nog veel meer automerken aan. Bekijk daarom ook onze volledige EV-Voorraad van alle elektrische automodellen.

EVTrader® – Uw partner voor het kopen en leasen van nieuwe en gebruikte elektrische auto’s.

EV-Nieuws

EVTrader - Dé verkoopsite om elektrische autos te kopen