ev trader nl

Elektrische Fiat kopen of leasen?

Fiat - elektrische autoEVTrader® beschikt over een grote voorraad elektrische FIAT’s. Van de welbekende Fiat 500e tot de elektrische bestelbus e-Ducato, kopen of leasen, je vindt ze allemaal bij ons op de website. Wij werken alleen samen met gerenommeerde autobedrijven en zorgen er zo voor, dat er alleen top nieuwe en tweedehandse elektrische occasions worden aangeboden.

FIATFiat 500e (Image Stellantis)

Moederbedrijf van Fiat heeft elektrische ambities

Stellantis, nu de op zes na grootste autofabrikant ter wereld, kondigde aan dat het in 2022 of 2023 een nieuwe elektrische auto met Fiat-badge zou lanceren, waarmee het aantal elektrische personenauto’s in zijn assortiment op 2 zou komen: het nog niet nader genoemde model en de 500e. Over de hele groep worden momenteel in totaal 19 EV’s aangeboden en er zijn aanvullende elektrificatieplannen voor alle merken onder de paraplu.

Italiaans design en veel verschillende modellen van Fiat

FIAT zit niet stil als het gaat om het elektrificeren van het merk. Ook in de bestelbussen markt is Fiat actief, zoals  met de geelektrificeerde Fiat e-Ducato.

FIATFiat e-Ducato (Image Stellantis)

Fiat leasing

De leasing van een elektrische FIAT kan aantrekkelijker zijn dan kopen. EVTrader® en onze partners bieden verschillende leasevormen aan voor zowel de particulier als de zakelijk rijder. Naast Financial lease bieden wij Operational lease en Private lease. Voor de particuliere rijder heb je daarnaast ook keuze uit een persoonlijke lening of abonnementen.

Of je nu kiest voor een elektrische Fiat, ons aanbod is groot en divers. Daarnaast bieden we nog veel meer merken aan. Bekijk daarom ook eens ons volledige aanbod elektrische auto’s.

Meer elektrische Fiat modellen bekijken?

» Uitgebreide FIAT voorraad (incl. filtermogelijkheden)

EV-Nieuws

EVTrader - De verkoopsite om elektrische auto's te kopen