ev trader nl

Plug-In Hybride of elektrische Volkswagen kopen of leasen?

Volkswagen - elektrische autoEVTrader® beschikt over een grote voorraad nieuwe en tweedehandse Volkswagen’s met keuze uit elektrische of Plug-In Hybride aandrijving. Van de Volkswagen e-UP! tot de SUV ID.5, kopen of leasen, je vindt ze allemaal bij ons op de website. Wij werken alleen samen met gerenommeerde autobedrijven en zorgen er zo voor, dat er alleen top nieuwe en tweedehandse elektrische occasions worden aangeboden.

VolkswagenVolkswagen ID.Buzz (Image Volkswagen)

Elektrisch rijden voor iedereen

Dat is het credo bij Volkswagen. Iedereen moet dus elektrisch kunnen rijden. Om dat te bewerkstelligen is er een ruim aanbod verschillende elektrische modellen. Van compact tot ruime gezinsauto’s. Ook worden er continu upgrades uitgebracht van bestaande modellen. Volkswagen heeft dus duidelijk ingezet op het verduurzamen van het aanbod. Bekijk alle Plug-In Hybride en elektrische Volkswagens op EVTrader®.

Duitse degelijkheid en veel verschillende modellen van Volkswagen

Ook Volkswagen zit niet stil als het gaat om het verduurzamen van het merk. Van de compacte Volkswagen e-Up tot de ruime gezinsauto, de ID.4. Allemaal geweldige auto’s met stijl en kwaliteit die je mag verwachten van dit Duitse merk. Het merk staat bekend als ‘lease merk’. Veel zakelijke rijders kiezen ervoor om een Volkswagen te leasen. Dit was zo bij de traditionele modellen, maar dit geldt ook bij de elektrische modellen. EVTrader® biedt daarom ook een speciaal aanbod elektrische lease auto’s.

VolkswagenVolkswagen ID.5 (Image Volkswagen)

Volkswagen leasing

De leasing van een Plug-In Hybride of elektrische Volkswagen kan aantrekkelijker zijn dan kopen. EVTrader® en onze partners bieden verschillende leasevormen aan voor zowel de particulier als de zakelijk rijder. Voor een Volkswagen als lease auto bieden wij Financial lease en Operational lease. Voor de particuliere rijder bieden wij Private lease en heb je daarnaast ook keuze uit een persoonlijke lening of abonnementen.

Of je nu kiest voor een Plug-In Hybride of elektrische Volkswagen, ons aanbod is groot en divers. Daarnaast bieden we nog veel meer merken aan. Bekijk daarom ook eens ons volledige aanbod elektrische auto’s.

Meer elektrische of Plug-in Hybrides van Volkswagen bekijken?

» Uitgebreide VOLKSWAGEN voorraad (incl. filtermogelijkheden)

EV-Nieuws

EVTrader - De verkoopsite om elektrische auto's te kopen