ev trader nl

Plug-In Hybride of elektrische Volkswagen kopen of leasen?

Volkswagen - elektrische autoEVTrader® beschikt over een grote voorraad Plug-In Hybride en elektrische Volkswagens. Van de Volkswagen Golf-e tot de ID.4, allemaal vind je ze bij ons op de website. Wij werken alleen samen met gerenommeerde autobedrijven en zorgen er zo voor er alleen top occasions worden aangeboden.

Hieronder een selectie van ons VOLKSWAGEN aanbod:

Plug-In Hybride of elektrische Volkswagen kopen of leasen?Volkswagen ID.5 (Image Volkswagen)

Duitse degelijkheid en veel verschillende modellen van Volkswagen

Ook Volkswagen zit niet stil als het gaat om het verduurzamen van het merk. Van de compacte Volkswagen e-Up tot de ruime gezinsauto, de ID.4. Allemaal geweldige auto’s met stijl en kwaliteit die je mag verwachten van dit Duitse merk. Het merk staat bekend als ‘lease merk’. Veel zakelijke rijders kiezen ervoor om een Volkswagen te leasen. Dit was zo bij de traditionele modellen, maar dit geldt ook bij de elektrische modellen. EVTrader® biedt daarom ook een speciaal aanbod elektrische lease auto’s.

Elektrisch rijden voor iedereen”

Dat is het credo bij Volkswagen. Iedereen moet dus elektrisch kunnen rijden. Om dat te bewerkstelligen is er een ruim aanbod verschillende elektrische modellen. Van compact tot ruime gezinsauto’s. Ook worden er continu upgrades uitgebracht van bestaande modellen. Volkswagen heeft dus duidelijk ingezet op het verduurzamen van het aanbod. Bekijk alle Plug-In Hybride en elektrische Volkswagens op EVTrader®.

 

Plug-In Hybride of elektrische Volkswagen kopen of leasen?Volkswagen ID.Buzz (Image Volkswagen)

Of je nu kiest voor een Plug-In Hybride of elektrische Volkswagen, ons aanbod is groot en divers. Daarnaast bieden we nog veel meer merken aan. Bekijk daarom ook eens ons volledige aanbod elektrische auto’s.

Meer elektrische en Plug-In Hybride Volkswagen modellen bekijken?

» Uitgebreide voorraad Volkswagens (incl. filtermogelijkheden)

EV-Nieuws