ev trader nl

Plug-In Hybride of elektrische Audi kopen of leasen?

Audi - elektrische autoHet aanbod Plug-In Hybride en elektrische modellen van Audi nemen flink toe. De wel bekende e-tron modellen, maar ook de meer traditionele A4 en A6 rij je tegenwoordig als Plug-In Hybride. EVTrader® beschikt over een grote voorraad nieuwe en tweedehandse Audi’s met keuze uit elektrische of Plug-In Hybride aandrijving. Van de Audi A3 e-tron tot de e-tron GT, kopen of leasen, je vindt ze allemaal bij ons op de website. Wij werken alleen samen met gerenommeerde autobedrijven en zorgen er zo voor, dat er alleen top nieuwe en tweedehandse elektrische occasions worden aangeboden.

AudiAUDI Q4 e-tron (Image Audi)

Audi leasing

De leasing van een Plug-In Hybride of elektrische AUDI kan aantrekkelijker zijn dan kopen. EVTrader® en onze partners bieden verschillende leasevormen aan voor zowel de particulier als de zakelijk rijder. Naast Financial lease bieden wij Operational lease en Private lease. Voor de particuliere rijder bieden wij voor Citroën modellen ook persoonlijke leningen en abonnementen.

Audi elektrisch laden

Met de configurator van EVTrader® voor het elektrisch laden, weet je direct welke laadpaal de elektrische Audi nodig heeft. Op basis van de netaansluitwaarde, type auto en situatie wordt de best passende laadpaal aanbevolen. Aankoop en installatie van een laadpaal was nog nooit zo gemakkelijk!

*Start hier je elektrische Audi laadpaal configuratie.
(* Configuratie alléén mogelijk op desktop)

AudiAudi EV-Charging (Image Audi)

Meer elektrische of Plug-in Hybrides van Audi bekijken?

» Uitgebreide AUDI voorraad (incl. filtermogelijkheden)

AudiAudi e-tron GT RS (Image Audi)

Of je nu kiest voor een Plug-In Hybride of elektrische Audi, ons aanbod is groot en divers. Daarnaast bieden we nog veel meer merken aan. Bekijk daarom ook eens ons volledige aanbod van alle elektrische auto’s.

EVTrader® – Uw partner voor het kopen en leasen van nieuwe en gebruikte elektrische auto’s.

EV-Nieuws

EVTrader - De verkoopsite om elektrische auto's te kopen