ev trader nl

Plug-In Hybride of elektrische Audi kopen of leasen? 

Audi - elektrische autoHet aanbod Plug-In Hybride en elektrische modellen van Audi nemen flink toe. De diversiteit aan modellen en uitvoeringen neemt daarbij ook toe. De wel bekende e-tron modellen, maar ook de meer traditionele A4 en A6 rij je tegenwoordig als Plug-In Hybride.

Hieronder een selectie van ons AUDI aanbod

Plug-In Hybride of elektrische Audi kopen of leasen?Audi e-tron GT RS (Image Audi)

De nu al bijna klassieke Audi E-tron

Zoals je van een A-merk kan verwachten, zijn de plug-in hybride en elektrische Audi modellen van alle gemakken voorzien, de afwerking is top en rijcomfort laat niets te wensen over.

De Audi e-tron was de eerste Audi die als volledig elektrisch model beschikbaar was. En nog steeds overtreft dit model alle verwachtingen. Met een bereik van 411 kilometer en maar liefst 408 PK kom je niks tekort in deze auto.

Audi heeft grote elektrische ambities

Topman Markus Deusmann heeft ooit eens gezegd dat de elektrische auto’s in de toekomst juist minder ver gaan rijden. De laadinfrastructuur wordt steeds beter waardoor laden sneller gaat en overal kan. Een onnodig grote (en zware) accu meenemen is dan zonde van de prestaties. Aldus Markus. Of die visie ook daadwerkelijk waarheid gaat worden, weet niemand. Wel is duidelijk dat ze bij Audi niet stil zitten. Het aantal elektrische Audi modellen neemt toe en de ambities zijn groot. Als EVTrader® zijn wij trots dat wij deze auto’s mogen aanbieden van de door ons geselecteerde merkdealers.

Plug-In Hybride of elektrische Audi kopen of leasen?AUDI Q4 e-tron (Image Audi)

Of je nu kiest voor een Plug-In Hybride of elektrische Audi, ons aanbod is groot en divers. Daarnaast bieden we nog veel meer merken aan. Bekijk daarom ook eens ons volledige aanbod elektrische auto’s.

Meer elektrische of Plug-in Hybride Audi’s bekijken?

» Uitgebreide voorraad Audi’s (incl. filtermogelijkheden)

EV-Nieuws