ev trader nl

Plug-In Hybride of elektrische Hyundai kopen of leasen?

Hyundai logoHyundai was er vroeg bij met de elektrische auto. Met de IONIQ zette ze enkele jaren geleden al een eerste stap met de elektrificatie van mobiliteit. EVTrader® beschikt over een grote voorraad nieuwe en tweedehandse Hyundai’s met keuze uit elektrische of Plug-In Hybride aandrijving. Van de Hyundai Kona Electric tot de Ioniq 5, kopen of leasen, je vindt ze allemaal bij ons op de website. Wij werken alleen samen met gerenommeerde autobedrijven en zorgen er zo voor, dat er alleen top nieuwe en tweedehandse elektrische occasions worden aangeboden.

HyundaiHyundai Tucson Plug-In Hybrid (Image Hyundai)

Hyundai voor elektrisch rijden

Hyundai is een sterk merk binnen elektrische mobiliteit. Voor zowel particulieren als zakelijk rijders. Met een elektrische Hyundai zal je veel rijplezier beleven.

De Hyundai is uitermate geschikt als occasion en lease

Hyundai steelt de show met hun nieuwe IONIQ 5 die in trek is bij zowel gezinnen en als leaseauto.

HyundaiHyundai Ioniq 5 (Image Hyundai)

Hyundai leasing

De leasing van een Plug-In Hybride of elektrische Hyundai kan aantrekkelijker zijn dan kopen. EVTrader® en onze partners bieden verschillende leasevormen aan voor zowel de particulier als de zakelijk rijder. Naast Financial lease bieden wij Operational lease en Private lease. Voor de particuliere rijder heb je daarnaast ook keuze uit een persoonlijke lening of abonnementen.

Of je nu kiest voor een Plug-In Hybride of elektrische Hyundai, ons aanbod is groot en divers. Daarnaast bieden we nog veel meer merken aan. Bekijk daarom ook eens ons volledige aanbod elektrische auto’s.

Meer elektrische of Plug-in Hybrides van Hyundai bekijken?

» Uitgebreide HYUNDAI voorraad (incl. filtermogelijkheden)

EV-Nieuws

EVTrader - De verkoopsite om elektrische auto's te kopen