evtrader nl auto marktplaats

Plug-In Hybride of elektrische Hyundai kopen of leasen?

Hyundai logoHyundai was er vroeg bij met de elektrische auto. Met de IONIQ zette ze enkele jaren geleden al een eerste stap met de elektrificatie van mobiliteit. EVTrader® beschikt over een grote voorraad nieuwe en tweedehandse Hyundai’s met keuze uit elektrische of Plug-In Hybride aandrijving. Van de Hyundai Kona Electric tot de Ioniq 5, kopen of leasen, je vindt ze allemaal bij ons op de website. Wij werken alleen samen met gerenommeerde autobedrijven en zorgen er zo voor, dat er alleen top nieuwe en tweedehandse elektrische occasions worden aangeboden.

HyundaiHyundai Tucson Plug-In Hybrid (Image Hyundai)

Elektrische Hyundai leasen

Het leasen van een Plug-In Hybride of elektrische Hyundai kan aantrekkelijker zijn dan kopen. EVTrader® en onze partners bieden verschillende leasevormen aan voor zowel de particulier als de zakelijk rijder. Naast Financial lease bieden wij Operational lease en Private lease. Voor de particuliere rijder bieden wij voor de elektrische Hyundai modellen buiten de leasing ook persoonlijke leningen en abonnementen.

  • Bekijk onze grote selectie elektrische HYUNDAI occasions voor uw specifiek elektrische automodel en vraag ons ‘Lease voorstel’ aan en laat ons u overtuigen.

Hyundai elektrisch laden

Met de configurator van EVTrader® voor het elektrisch laden, weet je direct welke laadpaal de elektrische Hyundai nodig heeft. Op basis van de netaansluitwaarde, type auto en situatie wordt de best passende laadpaal aanbevolen. Aankoop en installatie van een laadpaal was nog nooit zo gemakkelijk!

*Start hier je elektrische HYUNDAI laadpaal configuratie.

HyundaiHyundai Ioniq 5 (Image Hyundai)
HyundaiHyundai Kona Electric (Image Hyundai News)

Elektrische Hyundai modellen

Het Zuid-Koreaanse merk Hyundai heeft momenteel drie elektrische modellen in de aanbieding. Het vierde model de Ioniq 6 zal in het voorjaar van 2023 gelanceerd worden en deze heeft de bijzonderheid om met de 800 Volt technologie te kunnen snelladen. Overigens gaan de Koreanen in 2035 afscheid nemen van de verbrandingsmotor. Hier onder de Plug-In Hybride en elektrische Hyundai modellen die leverbaar zijn :

Plug-In Hybride Hyundai : Hyundai Ioniq / Hyundai Santa Fe / Hyundai Tucson

Elektrische Hyundai : Hyundia Ioniq / Hyundai Ioniq 5 / Hyundai Kona Electric

EVTrader® – Uw partner voor het kopen en leasen van nieuwe en gebruikte elektrische auto’s. Alle elektrische automodellen

Of je nu kiest voor een Plug-In Hybride of elektrische HYUNDAI, ons aanbod is groot en divers. Daarnaast bieden we nog veel meer automerken aan. Bekijk daarom ook onze volledige EV-Voorraad van alle elektrische automodellen.

EVTrader® – Uw partner voor het kopen en leasen van nieuwe en gebruikte elektrische auto’s.

EV-Nieuws

EVTrader - Dé verkoopsite om elektrische autos te kopen