ev trader nl

Plug-In Hybride of elektrische Jaguar kopen of leasen?

Jaguar - elektrische autoPlug-In Hybride en elektrische modellen van Jaguar zijn inmiddels een bekend gezicht op de snelwegen. EVTrader® beschikt over een grote voorraad nieuwe en tweedehandse Jaguar’s met keuze uit elektrische of Plug-In Hybride aandrijving. Van de Jaguar I-Pace tot de Jaguar F-Pace Plug-In Hybride, kopen of leasen, je vindt ze allemaal bij ons op de website. Wij werken alleen samen met gerenommeerde autobedrijven en zorgen er zo voor, dat er alleen top nieuwe en tweedehandse elektrische occasions worden aangeboden.

Engelse degelijkheid, luxe en kracht

Net als een Jaguar uit de jaren zestig, staan ook de Plug-In Hybride en elektrische Jaguar’s bekend om de betrouwbaarheid, krachtige elektro motoren en een bijzonder luxe afwerking van zowel interieur als exterieur. Die welbekende kenmerken maakt Jaguar populair op de occasion markt.

Steeds meer Plug-In Hybride en elektrische Jaguar’s

Een Plug-In Hybride en elektrische Jaguar zijn de F-Pace en I-Pace. Beide zijn luxe elektrische auto’s die in diverse kleuren en met talrijke opties beschikbaar zijn. Ook van Jaguar valt te verwachten dat zij continu de modellen vernieuwt en nieuwe innovaties toepassen.

Jaguar leasing

De leasing van een Plug-In Hybride of elektrische Jaguar kan aantrekkelijker zijn dan kopen. EVTrader® en onze partners bieden verschillende leasevormen aan voor zowel de particulier als de zakelijk rijder. Naast Financial lease bieden wij Operational lease en Private lease. Voor de particuliere rijder heb je daarnaast ook keuze uit een persoonlijke lening of abonnementen.

Of je nu kiest voor een Plug-In Hybride of elektrische Jaguar, ons aanbod is groot en divers. Daarnaast bieden we nog veel meer merken aan. Bekijk daarom ook eens ons volledige aanbod elektrische auto’s.

Meer elektrische of Plug-in Hybride Jaguars’s bekijken?

» Uitgebreide JAGUAR voorraad (incl. filtermogelijkheden)

EV-Nieuws

EVTrader - De verkoopsite om elektrische auto's te kopen