ev trader nl

Plug-In Hybride of elektrische KIA kopen of leasen?

KIA - elektrische autoKIA is met de EV6 een trendsetter binnen elektrische rijden. Het aanbod van nieuwe, maar ook tweedehands KIA modellen op EVTrader® biedt je volop keus. Schaf een elektrische KIA aan voor eigen gebruik of zakelijke lease.

Hieronder een selectie van ons KIA aanbod:

Plug-In Hybride of elektrische KIA kopen of leasen?KIA e-Niro (Image KIA)

KIA voor elektrisch rijden

KIA is een aantrekkelijk merk voor gezinnen, maar ook voor zakelijk rijders. Het merk begint een tredsetter te worden in design en de technologie is vooruitstrevend. KIA staat garant voor veel elektrisch rijplezier. KIA is een veelvoorkomend elektrisch merk op de Nederlandse snelwegen. Ze produceren ten op zichte van de markt relatief veel elektrische auto’s. En dat is een goed teken, want dat toont aan dat ze populair zijn. Alle modellen van KIA zijn dan ook uitermate geschikt om als occasion te kopen.

14 nieuwe KIA modellen in 2027.

De verkoop van elektrische voertuigen voor de Hyundai/Kia-groep is zo succesvol geweest dat het merk Kia nu zijn eerdere investering in elektrische voertuigen herziet en uitbreidt en van plan is meer modellen uit te brengen dan eerder aangekondigd. Na een succesvolle lancering van de Kia EV6, die de U.S. News-prijs voor beste EV van het jaar in de wacht sleepte, voelt het bedrijf zich nu aangemoedigd om niet alleen de productie van de auto uit te breiden, maar ook om hun eerdere plan uit te breiden om tegen 2027 11 nieuwe EV-modellen te produceren. Nu is het bedrijf van plan om wereldwijd 14 modellen uit te brengen, en tegen 2029 worden 9 nieuwe modellen op de Amerikaanse markt verwacht.

Of je nu kiest voor een Plug-In Hybride of elektrische KIA, ons aanbod is groot en divers. Daarnaast bieden we nog veel meer merken aan. Bekijk daarom ook eens ons volledige aanbod elektrische auto’s.

Meer elektrische of Plug-in Hybride KIA’s bekijken?

» Uitgebreide voorraad KIA (incl. filtermogelijkheden)

EV-Nieuws