ev trader nl

Plug-In Hybride of elektrische KIA kopen of leasen?

KIA - elektrische autoKIA is met de EV6 een trendsetter binnen elektrische rijden. EVTrader® beschikt over een grote voorraad nieuwe en tweedehandse KIA’s met keuze uit elektrische of Plug-In Hybride aandrijving. Van de KIA Xceed tot de KIA EV6, kopen of leasen, je vindt ze allemaal bij ons op de website. Wij werken alleen samen met gerenommeerde autobedrijven en zorgen er zo voor, dat er alleen top nieuwe en tweedehandse elektrische occasions worden aangeboden.

KIAKIA e-Niro (Image KIA)

KIA voor elektrisch rijden

KIA is een aantrekkelijk merk voor gezinnen, maar ook voor zakelijk rijders. Het merk begint een tredsetter te worden in design en de technologie is vooruitstrevend. KIA staat garant voor veel elektrisch rijplezier. KIA is een veelvoorkomend elektrisch merk op de Nederlandse snelwegen. Ze produceren ten op zichte van de markt relatief veel elektrische auto’s. En dat is een goed teken, want dat toont aan dat ze populair zijn. Alle modellen van KIA zijn dan ook uitermate geschikt om als occasion te kopen.

14 nieuwe KIA modellen in 2027

De verkoop van elektrische voertuigen voor de Hyundai/Kia-groep is zo succesvol geweest dat het merk Kia nu zijn eerdere investering in elektrische voertuigen herziet en uitbreidt en van plan is meer modellen uit te brengen dan eerder aangekondigd. Na een succesvolle lancering van de Kia EV6, die de U.S. News-prijs voor beste EV van het jaar in de wacht sleepte, voelt het bedrijf zich nu aangemoedigd om niet alleen de productie van de auto uit te breiden, maar ook om hun eerdere plan uit te breiden om tegen 2027 11 nieuwe EV-modellen te produceren. Nu is het bedrijf van plan om wereldwijd 14 modellen uit te brengen, en tegen 2029 worden 9 nieuwe modellen op de Amerikaanse markt verwacht.

KIA leasing

De leasing van een Plug-In Hybride of elektrische KIA kan aantrekkelijker zijn dan kopen. EVTrader® en onze partners bieden verschillende leasevormen aan voor zowel de particulier als de zakelijk rijder. Voor een Kia als bedrijfswagen bieden wij Financial lease en Operational lease. Voor de particuliere rijder bieden wij Private lease, maar heb je daarnaast ook keuze uit een persoonlijke lening of abonnementen.

Of je nu kiest voor een Plug-In Hybride of elektrische KIA, ons aanbod is groot en divers. Daarnaast bieden we nog veel meer merken aan. Bekijk daarom ook eens ons volledige aanbod elektrische auto’s.

Meer elektrische of Plug-in Hybride KIA’s bekijken?

» Uitgebreide KIA voorraad (incl. filtermogelijkheden)

EV-Nieuws

EVTrader - De verkoopsite om elektrische auto's te kopen