evtrader nl auto marktplaats

Plug-In Hybride of elektrische KIA kopen of leasen?

KIA - elektrische autoKIA is met de EV6 een trendsetter binnen elektrische rijden. EVTrader® beschikt over een grote voorraad nieuwe en tweedehandse KIA’s met keuze uit elektrische of Plug-In Hybride aandrijving. Van de KIA Xceed tot de KIA EV6, kopen of leasen, je vindt ze allemaal bij ons op de website. Wij werken alleen samen met gerenommeerde autobedrijven en zorgen er zo voor, dat er alleen top nieuwe en tweedehandse elektrische occasions worden aangeboden.

KIAKIA e-Niro (Image KIA)

Elektrische KIA leasen

Het leasen van een Plug-In Hybride of elektrische KIA kan aantrekkelijker zijn dan kopen. EVTrader® en onze partners bieden verschillende leasevormen aan voor zowel de particulier als de zakelijk rijder. Voor een Kia als bedrijfswagen bieden wij Financial lease en Operational lease. Voor de particuliere rijder bieden wij voor de elektrische Kia modellen buiten de leasing ook persoonlijke leningen en abonnementen.

  • Bekijk onze grote selectie elektrische KIA occasions voor uw specifiek elektrische automodel en vraag ons ‘Lease voorstel’ aan en laat ons u overtuigen.

Kia elektrisch laden

Met de configurator van EVTrader® voor het elektrisch laden, weet je direct welke laadpaal de elektrische Kia nodig heeft. Op basis van de netaansluitwaarde, type auto en situatie wordt de best passende laadpaal aanbevolen. Aankoop en installatie van een laadpaal was nog nooit zo gemakkelijk!

*Start hier je elektrische KIA laadpaal configuratie.

KIAKIA EV6 (Image KIA)
KIAKia e-Soul (Image KIA)

Elektrische KIA modellen

KIA heeft inmiddels zijn elektrische aandrijving modellen flink uitgebreid en hoopt tegen 2030 dat z’n 50 procent gerealiseerd zal gaan worden in milieuvriendelijke voertuigen. Hier onder de Plug-In Hybride en elektrische KIA modellen die leverbaar zijn :

Plug-In Hybride KIA : KIA Ceed / KIA Optima / KIA Sorento / KIA XCeed / KIA Niro / KIA Sportage

Elektrische KIA : KIA e-Soul / KIA e-Niro / KIA EV6

EVTrader® – Uw partner voor het kopen en leasen van nieuwe en gebruikte elektrische auto’s. Alle elektrische automodellen

Of je nu kiest voor een Plug-In Hybride of elektrische KIA, ons aanbod is groot en divers. Daarnaast bieden we nog veel meer automerken aan. Bekijk daarom ook onze volledige EV-Voorraad van alle elektrische automodellen.

EVTrader® – Uw partner voor het kopen en leasen van nieuwe en gebruikte elektrische auto’s.

EV-Nieuws

EVTrader - Dé verkoopsite om elektrische autos te kopen