ev trader nl

Plug-In Hybride of elektrische Mercedes-Benz kopen of leasen?

Mercedes-Benz - elektrische autoEVTrader® beschikt over een grote voorraad nieuwe en tweedehandse Mercedes-Benz’s met keuze uit elektrische of Plug-In Hybride aandrijving. Van de Mercedes-Benz A-Klasse tot het luxe EQS, kopen of leasen, je vindt ze allemaal bij ons op de website. Wij werken alleen samen met gerenommeerde autobedrijven en zorgen er zo voor, dat er alleen top nieuwe en tweedehandse elektrische occasions worden aangeboden.

Mercedes-BenzMercedes-Benz EQE (Image Mercedes-Benz)

Mercedes-Benz is het merk voor elektrisch rijden

De elektrische auto’s van Mercedes zijn geschikt voor lange afstanden want de actieradius mag niet achterblijven op het comfort. Mercedes gebruikt om die reden relatief grote accu’s zodat de zakelijk rijder is gegarandeerd comfortabel te reizen. Weet je al welke elektrische Mercedes je wilt rijden? Maak dan gebruik van onze Leasedeal service en ontvang de beste leasedeal.

De Mercedes-Benz is uitermate geschikt als occasions

De elektrische modellen van Mercedes zijn geschikt als occasion en als leaseauto. De afwerking is indrukwekkend en de prestaties zijn voor deze luxe auto’s des te indrukwekkender.

Alle modellen van Mercedes zijn dan ook uitermate geschikt om als occasion te kopen.

Mercedes-BenzMercedes-Benz EQS SUV (Image Mercedes-Benz)

Mercedes-Benz leasing

De leasing van een Plug-In Hybride of elektrische Mercedes-Benz kan aantrekkelijker zijn dan kopen. EVTrader® en onze partners bieden verschillende leasevormen aan voor zowel de particulier als de zakelijk rijder. Voor een Mercedes-Benz als lease auto bieden wij Financial lease en Operational lease. Voor de particuliere rijder bieden wij Private lease en heb je daarnaast ook keuze uit een persoonlijke lening of abonnementen.

Of je nu kiest voor een Plug-In Hybride of elektrische Mercedes-Benz ons aanbod is groot en divers. Daarnaast bieden we nog veel meer merken aan. Bekijk daarom ook eens ons volledige aanbod elektrische auto’s.

Meer elektrische of Plug-in Hybrides van Mercedes-Benz’s bekijken?

» Uitgebreide MERCEDES-BENZ voorraad (incl. filtermogelijkheden)

EV-Nieuws

EVTrader - De verkoopsite om elektrische auto's te kopen