ev trader nl

Plug-In Hybride of elektrische Mercedes-Benz kopen of leasen? 

Mercedes-Benz - elektrische autoMercedes-Benz valt in het luxe segment en het paradepaadje is de EQS. Ook Mercedes heeft meerdere elektrische modellen aangekondigd welke zijn geschikt voor de zakelijk leaserijder. Mercedes is tot op de dag van vandaag een van de meest populaire auto’s. Kijk daarom ook even bij onze elektrische lease auto’s.

Hieronder een selectie van ons MERCEDES-BENZ aanbod:

MercedesMercedes-Benz EQE (Image Mercedes-Benz)

Mercedes-Benz is het merk voor elektrisch rijden

De elektrische auto’s van Mercedes zijn geschikt voor lange afstanden want de actieradius mag niet achterblijven op het comfort. Mercedes gebruikt om die reden relatief grote accu’s zodat de zakelijk rijder is gegarandeerd comfortabel te reizen. Weet je al welke elektrische Mercedes je wilt rijden? Maak dan gebruik van onze Leasedeal service en ontvang de beste leasedeal.

De Mercedes-Benz is uitermate geschikt als occasions

De elektrische modellen van Mercedes zijn geschikt als occasion en als leaseauto. De afwerking is indrukwekkend en de prestaties zijn voor deze luxe auto’s des te indrukwekkender.

Alle modellen van Mercedes zijn dan ook uitermate geschikt om als occasion te kopen.

MercedesMercedes-Benz EQS SUV (Image Mercedes-Benz)

Of je nu kiest voor een Plug-In Hybride of elektrische Mercedes-Benz ons aanbod is groot en divers. Daarnaast bieden we nog veel meer merken aan. Bekijk daarom ook eens ons volledige aanbod elektrische auto’s.

Meer elektrische of Plug-in Hybride Mercedes-Benz’s bekijken?

» Uitgebreide voorraad Mercedes-Benz (incl. filtermogelijkheden)

EV-Nieuws