ev trader nl

Plug-In Hybride of elektrische MG kopen of leasen?

MG - elektrische autoEVTrader® beschikt over een grote voorraad nieuwe en tweedehandse MG’s met keuze uit elektrische of Plug-In Hybride aandrijving. Van de MG EHS tot de SUV Marvel R, kopen of leasen, je vindt ze allemaal bij ons op de website. Wij werken alleen samen met gerenommeerde autobedrijven en zorgen er zo voor, dat er alleen top nieuwe en tweedehandse elektrische occasions worden aangeboden.

Britse bekendheid, Morris Garages (MG)

MG is bekend van de sportwagens, ooit ontstaan vanuit Morris Garages. Dit Britse merk ontwikkeld sinds enkele jaren elektrische auto’s. Sinds 2007 is MG onderdeel van SAIC Motors uit Shanghai. Nu ook het aantal Hybride en elektrische modellen toeneemt wordt dit merk interessanter bij een steeds breder publiek.

Steeds meer Plug-In Hybride en elektrische MG’s

Onder andere de MG ZS, MG 5 en MG EHS zijn de Plug-In Hybride en elektrische MG’s die op EVTrader® worden aangeboden. MG belooft met nieuwe modellen en uitvoeringen een serieuze speler te worden. Nu met de nieuwe Chinese roots is dat vrijwel een zekerheid.

MG leasing

De leasing van een Plug-In Hybride of elektrische MG kan aantrekkelijker zijn dan kopen. EVTrader® en onze partners bieden verschillende leasevormen aan voor zowel de particulier als de zakelijk rijder. Voor een MG als lease auto bieden wij Financial lease en Operational lease. Voor de particuliere rijder bieden wij Private lease en heb je daarnaast ook keuze uit een persoonlijke lening of abonnementen.

Of je nu kiest voor een Plug-In Hybride of elektrische MG, ons aanbod is groot en divers. Daarnaast bieden we nog veel meer merken aan. Bekijk daarom ook eens ons volledige aanbod elektrische auto’s.

Meer elektrische of Plug-in Hybrides van MG bekijken?

» Uitgebreide MG voorraad (incl. filtermogelijkheden)

EV-Nieuws

EVTrader - De verkoopsite om elektrische auto's te kopen