ev trader nl

Plug-In Hybride of elektrische MINI kopen of leasen?

MINI - elektrische autoEVTrader® beschikt over een grote voorraad nieuwe en tweedehandse MINI’s met keuze uit elektrische of Plug-In Hybride aandrijving. Van de MINI Countryman PHEV tot de MINI Electric, kopen of leasen, je vindt ze allemaal bij ons op de website. Wij werken alleen samen met gerenommeerde autobedrijven en zorgen er zo voor, dat er alleen top nieuwe en tweedehandse elektrische occasions worden aangeboden.

Britse betrouwbaar en krachtig elektromotoren

Net als een MINI uit de jaren tachtig en negentig, staan ook de Plug-In Hybride en elektrische BMW’s bekend om hun design. Dat maakt de MINI populair op de occasion markt. De MINI is al populair, maar wordt vanwege de elektrische modellen ook interessant voor een steeds breder publiek. Een Plug-In Hybride en elektrische MINI zijn de MINI Electric en de MINI Countryman. Stuk voor stuk fijne auto’s met positieve gebruikerservaringen.

MINI met grote elektrische ambities

Op dit moment heeft MINI slechts één pure EV in zijn selectie, de Cooper SE tweedeurs, die uiteindelijk zal worden vergezeld door een vierdeurs hatch-variant. MINI is echter van plan om na 2023 meer EV’s te lanceren, wanneer het verwacht de werkzaamheden aan een nieuw platform voor elektrische auto’s te voltooien dat het samen met het Chinese Great Wall Motors ontwikkelt.Het eerste model dat door dit nieuwe platform wordt ondersteund, wordt verondersteld de next-gen MINI Countryman te zijn, die zowel met ICE-kracht als een volledig elektrische aandrijflijn zal worden verkocht. BMW zegt dat deze nieuwe Countryman-crossover in 2023 zal debuteren en zal worden geassembleerd in de BMW-fabriek in Leipzig; elektrische MINI’s zullen vanaf hetzelfde jaar ook in China worden gebouwd, door de samenwerking met Great Wall.

MINI leasing

De leasing van een Plug-In Hybride of elektrische MINI kan aantrekkelijker zijn dan kopen. EVTrader® en onze partners bieden verschillende leasevormen aan voor zowel de particulier als de zakelijk rijder. Voor een Mini als lease auto bieden wij Financial lease en Operational lease. Voor de particuliere rijder bieden wij Private lease en heb je daarnaast ook keuze uit een persoonlijke lening of abonnementen.

Of je nu kiest voor een Plug-In Hybride of elektrische MINI, ons aanbod is groot en divers. Daarnaast bieden we nog veel meer merken aan. Bekijk daarom ook eens ons volledige aanbod elektrische auto’s.

Meer elektrische of Plug-in Hybrides van MINI bekijken?

» Uitgebreide MINI voorraad (incl. filtermogelijkheden)

EV-Nieuws

EVTrader - De verkoopsite om elektrische auto's te kopen