ev trader nl

Plug-In Hybride of elektrische Mitsubishi kopen of leasen?

Mitsubishi - Plug-In Hybride autoEVTrader® beschikt over een grote voorraad nieuwe en tweedehandse Mitsubishi’s met keuze uit elektrische of Plug-In Hybride aandrijving. Van de Mitsubishi i-MiEV tot de Mitsubishi Outlander PHEV , kopen of leasen, je vindt ze allemaal bij ons op de website. Wij werken alleen samen met gerenommeerde autobedrijven en zorgen er zo voor, dat er alleen top nieuwe en tweedehandse elektrische occasions worden aangeboden.

Mitsubishi leasing

De leasing van een Plug-In Hybride of elektrische Mitsubishi kan aantrekkelijker zijn dan kopen. EVTrader® en onze partners bieden verschillende leasevormen aan voor zowel de particulier als de zakelijk rijder. Voor een Mitsubishi als lease auto bieden wij Financial lease en Operational lease. Voor de particuliere rijder bieden wij Private lease en heb je daarnaast ook keuze uit een persoonlijke lening of abonnementen.

Of je nu kiest voor een Plug-In Hybride of elektrische BMW, ons aanbod is groot en divers. Daarnaast bieden we nog veel meer merken aan. Bekijk daarom ook eens ons volledige aanbod elektrische auto’s.

Meer elektrische of Plug-in Hybrides van Mitsubishi bekijken?

» Uitgebreide MITSUBISHI voorraad (incl. filtermogelijkheden)

EV-Nieuws

EVTrader - De verkoopsite om elektrische auto's te kopen