ev trader nl

Plug-In Hybride of elektrische Opel kopen of leasen?

OPEL - elektrische auto
EVTrader® beschikt over een grote voorraad nieuwe en tweedehandse OPEL’s met keuze uit elektrische of Plug-In Hybride aandrijving. Van de Opel Rocks-e tot de Opel Vivaro-e, kopen of leasen, je vindt ze allemaal bij ons op de website. Wij werken alleen samen met gerenommeerde autobedrijven en zorgen er zo voor, dat er alleen top nieuwe en tweedehandse elektrische occasions worden aangeboden.

Opel leasing

De leasing van een Plug-In Hybride of elektrische Opel kan aantrekkelijker zijn dan kopen. EVTrader® en onze partners bieden verschillende leasevormen aan voor zowel de particulier als de zakelijk rijder. Voor een Opel als lease auto bieden wij Financial lease en Operational lease. Voor de particuliere rijder bieden wij Private lease en heb je daarnaast ook keuze uit een persoonlijke lening of abonnementen.

Of je nu kiest voor een Plug-In Hybride of elektrische Opel, ons aanbod is groot en divers. Daarnaast bieden we nog veel meer merken aan. Bekijk daarom ook eens ons volledige aanbod elektrische auto’s.

Meer elektrische of Plug-in Hybrides van Opel bekijken?

» Uitgebreide OPEL voorraad (incl. filtermogelijkheden)

EV-Nieuws

EVTrader - De verkoopsite om elektrische auto's te kopen