ev trader nl

Plug-In Hybride of elektrische BMW kopen of leasen?

BMW -elektrische autosHet aanbod Plug-In Hybride en elektrische modellen van BMW nemen toe. EVTrader® beschikt over een grote voorraad nieuwe en tweedehandse BMW’s met keuze uit elektrische of Plug-In Hybride aandrijving. Van de BMW i3 tot de SUV BMW iX, kopen of leasen, je vindt ze allemaal bij ons op de website. Wij werken alleen samen met gerenommeerde autobedrijven en zorgen er zo voor, dat er alleen top nieuwe en tweedehandse elektrische occasions worden aangeboden.

BMWBMW i4 (Image Press BMW Group)

BMW leasing

De leasing van een Plug-In Hybride of elektrische BMW kan aantrekkelijker zijn dan kopen. EVTrader® en onze partners bieden verschillende leasevormen aan voor zowel de particulier als de zakelijk rijder. Naast Financial lease bieden wij Operational lease en Private lease. Voor de particuliere rijder bieden wij voor BMW modellen ook persoonlijke leningen en abonnementen.

BMW elektrisch laden

Met de configurator van EVTrader® voor het elektrisch laden, weet je direct welke laadpaal de elektrische BMW nodig heeft. Op basis van de netaansluitwaarde, type auto en situatie wordt de best passende laadpaal aanbevolen. Aankoop en installatie van een laadpaal was nog nooit zo gemakkelijk!

*Start hier je elektrische BMW laadpaal configuratie.
(* Configuratie alléén mogelijk op desktop)

BMWBMW X3 eDrive30e (Image BMW Press Group)

Meer elektrische of Plug-in Hybrides van BMW bekijken?

» Uitgebreide BMW voorraad (incl. filtermogelijkheden)

BMWBMW iX (Image BMW Press Group)

Of je nu kiest voor een Plug-In Hybride of elektrische BMW, ons aanbod is groot en divers. Daarnaast bieden we nog veel meer merken aan. Bekijk daarom ook eens ons volledige aanbod van alle elektrische auto’s.

EVTrader® – Uw partner voor het kopen en leasen van nieuwe en gebruikte elektrische auto’s.

EV-Nieuws

EVTrader - De verkoopsite om elektrische auto's te kopen