ev trader nl

Plug-In Hybride of elektrische BMW kopen of leasen?

BMW -elektrische autosHet aanbod Plug-In Hybride en elektrische modellen van BMW nemen toe. Ons aanbod groeit dan ook dagelijks en de diversiteit van modellen en uitvoeringen neemt ook toe. Alle elektrische auto’s op EVTrader® worden aangeboden door professionele dealers uit heel Nederland. Overweeg je een elektrische BMW of BMW Plug-In Hybride te kopen?

Hieronder een selectie van ons BMW aanbod:

Plug-In Hybride of elektrische BMW kopen of leasen?BMW i4 (Image BMW)

Hoge afwerking, betrouwbaar en krachtig

Net als een traditionele BMW, staan ook de Plug-In Hybride en elektrische BMW’s bekend om de betrouwbaarheid, krachtigere (maar zuinige) motoren en het hoog afwerkingsniveau. Juist die kenmerken maakt BMW populair op de occasion markt. Nu ook het aantal Hybride en elektrische modellen wordt de auto interessanter bij een steeds breder publiek. Dit komt mede doordat het aantal e-modellen groter is dan bij concurrenten zoals Audi en Mercedes.

Steeds meer Plug-In Hybride en elektrische BMW’s

Een Plug-In Hybride en elektrische BMW wordt aangeduid met een het type gevolgd door een ‘e’. Inmiddels is bijna elk model verkrijgbaar in een hybride uitvoering. Van de BMW 225xe tot de BMW X5 xDrive45e. Allemaal extreem zuinige BMW’s die de kracht van een 4-cilinder motor gebruiken op bijvoorbeeld snelwegen en in de stad netjes elektrisch rijden. Doordat BMW continu de modellen vernieuwt en nieuwe innovaties toepast wordt ook de markt van gebruikte BMW Plug-In Hybride auto’s steeds groter.

Plug-In Hybride of elektrische BMW kopen of leasen?BMW iX M60 (Image BMW)

Of je nu kiest voor een Plug-In Hybride of elektrische BMW, ons aanbod is groot en divers. Daarnaast bieden we nog veel meer merken aan. Bekijk daarom ook eens ons volledige aanbod elektrische auto’s.

Meer elektrische of Plug-in Hybride BMW’s bekijken?

» Uitgebreide voorraad BMW’s (incl. filtermogelijkheden)

EV-Nieuws