ev trader nl

Plug-In Hybride of elektrische Škoda kopen of leasen?

Skoda - elektrische autoEVTrader® beschikt over een grote voorraad nieuwe en tweedehandse Škoda’smet keuze uit elektrische of Plug-In Hybride aandrijving. Van de Škoda Citigo-e tot SUV Škoda Enyaq iV, kopen of leasen, je vindt ze allemaal bij ons op de website. Wij werken alleen samen met gerenommeerde autobedrijven en zorgen er zo voor, dat er alleen top nieuwe en tweedehandse elektrische occasions worden aangeboden.

Škoda heeft grote elektrische ambities

Škoda presenteerde onlangs niet alleen zijn nieuwe sub-merk iV E-Mobility, maar ook meerdere geëlektrificeerde productiemodellen in de 125-jarige historie van het merk. Škoda’s ambitie is elektrische auto’s te ontwikkelen die iconisch en inspirerend zijn. En bovenal auto’s die voor iedereen zijn.

De veel geziene Škoda Enyaq iV

De prestaties van een Enyaq zijn toereikend als gezinsauto en als lease auto. De Skoda Enyaq is een volledig elektrisch model en is als luxe auto zeer betaalbaar. Daarnaast heeft Škoda de Plug-In Hybride uitvoeringen van de OCTAVIA en SUPERB. Al deze modellen maken E-Mobility ‘Simply Clever’ met een korte laadtijd, een groot bereik en betaalbare prijzen. iV is de naam die bij Škoda wordt meegeven aan hun meest innovatieve auto’s.

Škoda leasing

De leasing van een Plug-In Hybride of elektrische Škoda kan aantrekkelijker zijn dan kopen. EVTrader® en onze partners bieden verschillende leasevormen aan voor zowel de particulier als de zakelijk rijder. Voor een Škoda als lease auto bieden wij Financial lease en Operational lease. Voor de particuliere rijder bieden wij Private lease en heb je daarnaast ook keuze uit een persoonlijke lening of abonnementen.

Of je nu kiest voor een Plug-In Hybride of elektrische Škoda, ons aanbod is groot en divers. Daarnaast bieden we nog veel meer merken aan. Bekijk daarom ook eens ons volledige aanbod elektrische auto’s.

Meer elektrische of Plug-in Hybrides van Škoda bekijken?

» Uitgebreide ŠKODA voorraad (incl. filtermogelijkheden)

EV-Nieuws

EVTrader - De verkoopsite om elektrische auto's te kopen