ev trader nl

Plug-In Hybride en elektrische Subaru kopen of leasen?

Subaru - elektrische autoEVTrader® beschikt over een grote voorraad nieuwe en tweedehandse Subaru’s met keuze uit elektrische of Plug-In Hybride aandrijving. Van de Subaru Forester tot de Subaru Solterra, kopen of leasen, je vindt ze allemaal bij ons op de website. Wij werken alleen samen met gerenommeerde autobedrijven en zorgen er zo voor, dat er alleen top nieuwe en tweedehandse elektrische occasions worden aangeboden.

Subaru leasing

De leasing van een Plug-In Hybride of elektrische Subaru kan aantrekkelijker zijn dan kopen. EVTrader® en onze partners bieden verschillende leasevormen aan voor zowel de particulier als de zakelijk rijder. Voor een Subaru als lease auto bieden wij Financial lease en Operational lease. Voor de particuliere rijder bieden wij Private lease en heb je daarnaast ook keuze uit een persoonlijke lening of abonnementen.

Als je nu kiest voor een elektrische Subaru, ons aanbod is groot en divers. Daarnaast bieden we nog veel meer merken aan. Bekijk daarom ook eens ons volledige aanbod elektrische auto’s.

Meer elektrische modellen van Subaru bekijken?

» Uitgebreide SUBARU voorraad (incl. filtermogelijkheden)

EV-Nieuws

EVTrader - De verkoopsite om elektrische auto's te kopen