ev trader nl

Elektrische Tesla kopen of leasen?

Tesla - elektrische autoAls je het over elektrische auto’s hebt, dan heb je het al snel over Tesla. EVTrader® beschikt over een grote voorraad nieuwe en tweedehandse TESLA’s. Van de Tesla Model 3 tot de Tesla Model X, kopen of leasen, je vindt ze allemaal bij ons op de website. Wij werken alleen samen met gerenommeerde autobedrijven en zorgen er zo voor, dat er alleen top nieuwe en tweedehandse elektrische occasions worden aangeboden.

Elektrische Tesla kopen of Leasen?Tesla Model 3 (Image Tesla)

Tesla grondlegger van het elektrisch rijden

Tesla was een van de eerste merken in Europa die op grote schaal elektrische auto’s produceerde. Vanaf 2013 waren er steeds meer Tesla Model S te zien in het straatbeeld. Vooral de zakelijke rijder had veel voordeel van het volledig elektrisch rijden. De bijtelling was toen 0% en er was geen drempel op de nieuwwaarde (de zogenoemde ‘Teslatax’). Met andere woorden, je reed voor heel weinig geld een heel dure auto met al het comfort wat daarbij kwam kijken. Dit heeft ervoor gezorgd dat de tweedehandsmarkt ook groot is en zo ook het aanbod bij ons op de website.

De Tesla is uitermate geschikt als occasions

Inmiddels zijn er tal van andere merken uit hetzelfde segment met volledig elektrische auto’s, maar toch weet Tesla de plek in deze markt te behouden. Dit komt onder andere door het uitbreiden van het aantal modellen. Zo biedt Tesla tegenwoordig ook de Tesla Model 3, de Tesla Model X en de Tesla Model Y. Ook spelen de prestaties een belangrijke rol. De accu’s van Tesla zijn groot en krachtig en zorgen bij vrijwel elk model voor een hoog rijbereik.

Alle modellen van Tesla zijn dan ook uitermate geschikt om als occasion te kopen.

Elektrische Tesla kopen of Leasen?Tesla Model X (Image Tesla)

TESLA leasing

De leasing van een elektrische Tesla kan aantrekkelijker zijn dan kopen. EVTrader® en onze partners bieden verschillende leasevormen aan voor zowel de particulier als de zakelijk rijder. Voor een Tesla als lease auto bieden wij Financial lease en Operational lease. Voor de particuliere rijder bieden wij Private lease en heb je daarnaast ook keuze uit een persoonlijke lening of abonnementen.

Of je nu kiest voor een elektrische Tesla, ons aanbod is groot en divers. Daarnaast bieden we nog veel meer merken aan. Bekijk daarom ook eens ons volledige aanbod elektrische auto’s.

Meer elektrische Tesla modellen bekijken?

» Uitgebreide TESLA voorraad (incl. filtermogelijkheden)

EV-Nieuws

EVTrader - De verkoopsite om elektrische auto's te kopen