ev trader nl

Plug-In Hybride of elektrische Toyota kopen of leasen?

Toyota - elektrische autoToyota biedt diverse Plug-In Hybride en elektrische modellen aan. Van Sedan, Station en Terreinwagen aan toe. Al in 1997 werd de eerste elektrische auto door Toyota gelanceerd. EVTrader® beschikt over een grote voorraad nieuwe en tweedehandse TOYOTA’s met keuze uit elektrische of Plug-In Hybride aandrijving. Van de Toyota Prius Plug-In Hybride tot de elektrische Proace, kopen of leasen, je vindt ze allemaal bij ons op de website. Wij werken alleen samen met gerenommeerde autobedrijven en zorgen er zo voor, dat er alleen top nieuwe en tweedehandse elektrische occasions worden aangeboden.

Toyota, bekend zeer betrouwbare autotechniek.

Het Japanse Toyota Jidosha KK, ook bekend als Toyota Motor Corporation, is het moederbedrijf van de Toyota Group. In 2008 overtrof het General Motors en werd het voor het eerst de grootste autofabrikant ter wereld. Veel van de ongeveer 1.000 dochterondernemingen en filialen houden zich bezig met de productie van commerciële en industriële voertuigen, auto’s en auto-onderdelen. Toyota City, een industriële stad ten oosten van Nagoya, Japan, herbergt het hoofdkantoor van het bedrijf. Toyota ondergaat een stille revolutie omdat het ernaar streeft zijn pragmatische, maar nogal saaie reputatie te vervangen door iets meer gedurfd te zijn. Het streeft naar verbetering op gebieden zoals auto-styling en enthousiast leiderschap van geavanceerde technologieën, zoals elektrische systemen.

Een Toyota voor dagelijks gebruik

De afwerking is zeer goed en met veel rijplezier en comfort rij je naar je bestemming. De Yaris, Auris, RAV4, Corolla zijn allemaal bekende modellen. Met ruim voldoende kom je in deze auto’s niets te kort.

Toyota leasing

De leasing van een Plug-In Hybride of elektrische Toyota kan aantrekkelijker zijn dan kopen.EVTrader® en onze partners bieden verschillende leasevormen aan voor zowel de particulier als de zakelijk rijder. Voor een Toyota als lease auto bieden wij Financial lease en Operational lease. Voor de particuliere rijder bieden wij Private lease en heb je daarnaast ook keuze uit een persoonlijke lening of abonnementen.

Of je nu kiest voor een Plug-In Hybride of elektrische Toyota, ons aanbod is groot en divers. Daarnaast bieden we nog veel meer merken aan. Bekijk daarom ook eens ons volledige aanbod elektrische auto’s.

Meer elektrische of Plug-in Hybrides van Toyota bekijken?

» Uitgebreide TOYOTA voorraad (incl. filtermogelijkheden)

EV-Nieuws

EVTrader - De verkoopsite om elektrische auto's te kopen