ev trader nl

Plug-In Hybride of elektrische Volvo kopen of leasen?

Volvo abo
EVTrader® beschikt over een grote voorraad nieuwe en tweedehandse Volvo’s met keuze uit elektrische of Plug-In Hybride aandrijving. Van de Volvo C40 tot de Volvo XC90 PHEV, kopen of leasen, u vindt ze allemaal bij ons op de website. Wij werken alleen samen met gerenommeerde autobedrijven en zorgen er zo voor er alleen top elektrische occasions worden aangeboden.

De veelzijdigheid van de elektrische Volvo’s

Als gerenommeerd A-merk zijn de Plug-In Hybride en elektrische Volvo modellen van alle gemakken voorzien. Ook de afwerking is top en rijcomfort laat werkelijk niets te wensen over. De XC-40 is als volledig elektrisch model beschikbaar en is een veelgevraagde auto voor zakelijk gebruik. Met een groot bereik en voldoende PK’s ervaar je veel rijplezier.

Volvo leasing

Een Plug-In Hybride of elektrische Volvo leasen is soms aantrekkelijker dan kopen. EVTrader® en onze partners bieden verschillende leasevormen aan voor zowel de particulier als de zakelijk rijder. Voor een Volvo als lease auto bieden wij Financial lease en Operational lease. Voor de particuliere rijder bieden wij Private lease en heb je daarnaast ook keuze uit een persoonlijke lening of abonnementen.

Of je nu kiest voor een Plug-In Hybride of elektrische Volvo, ons aanbod is groot en divers. Daarnaast bieden we nog veel meer merken aan. Bekijk daarom ook eens ons volledige aanbod elektrische auto’s.

Meer elektrische of Plug-in Hybrides van Volvo bekijken?

» Uitgebreide VOLVO voorraad (incl. filtermogelijkheden)

EV-Nieuws

EVTrader - De verkoopsite om elektrische auto's te kopen