World of eMoblity: nieuw driedaags evenement over onze ‘elektrische’ toekomst

 

Emodz Emodz – Co-Creating New Mobility

Op 18, 19 en 20 november vindt in Expo Haarlemmermeer World of eMobility (WOE) plaats: een nieuw evenement op het gebied van e-mobiliteit. Tijdens WOE kunnen bezoekers kennis maken met 100% elektrische, solar- en waterstof aangedreven voertuigen. Ook zijn er diverse presentaties en lezingen over de transitie naar een duurzaam e-klimaat.

CarverWorld of eMobilty is een evenement waar de nieuwste producten, services en innovaties op het gebied van duurzaam transport samenkomen. Bezoekers kunnen zich op allerlei manieren laten informeren en inspireren. Er is een breed scala aan producenten aanwezig die hun innovatieve producten tonen. Denk aan elektrische (transport)fietsen, bezorgbusjes en vrachtwagens. Tijdens seminars, workshops en e-colleges presenteren start-ups en studenten hun ideeën. Maar het blijft niet alleen bij kijken en luisteren; het gaat ook om ervaren. Veel van de getoonde producten kunnen door de bezoekers namelijk indoor getest worden.

Ontmoeten en samenwerken
Bedenker en oprichter van World of eMobility Rick van Rijthoven. “De manier waarop wij ons bewegen en verplaatsen verandert in een rap tempo. World of eMobility gaat verder dan alleen producten. Hier kun je ook zien wat er allemaal in de wereld van de e-mobiliteit gebeurt en welke mensen en organisaties er allemaal met e-mobiliteit bezig zijn. Naast een selectie van innovatieve producten vind je er dus ook allerlei projecten en organisaties op het gebied van e-mobiliteit. Van start-up tot scale-up, van visionair tot multinational.”

3 finalisten Challenge ‘Elektrisch rijden Versnellen’ bekend!

Geboren uit urgentie
WOE is geboren uit urgentie: hoe garanderen we dat generaties na ons ook nog prettig en gezond kunnen leven. Omschakelen van fossiele brandstoffen naar elektriciteit is hierbij onontkoombaar maar er is ook nog veel onduidelijk. Rick van Rijthoven: “Bedrijven, overheden en particulieren zitten met veel vragen over eMobiliteit. Mede daarom organiseren wij de World of eMobility (WOE). We zijn dan ook blij dat we hierin kunnen optrekken met gewaardeerde partijen als o.a. het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.”

Hiermee is World of eMobility hét nieuwe evenement voor de gehele eMobility industrie. Van Rijthoven: “Particuliere en zakelijke bezoekers kunnen elkaar hier in een inspirerende omgeving ontmoeten en hopelijk ook tot nieuwe samenwerkingen komen. Want er is nog steeds een hele wereld te winnen.”

World of eMobility 2021

Waar: Expo Haarlemmermeer (Stelling 1, 2141 SB Vijfhuizen)
Wanneer: donderdag 18, vrijdag 19 en zaterdag 20 november
Bezoektijden: dagelijks van 9.00 tot 18.00 uur
Entree: tickets à € 17,50 zijn te koop via https://worldofemobility.com

 

World of eMobility COVID-19 maatregelen

De nieuwe reeks COVID-19 maatregelen die op 12 November om 19:00 uur door de Nederlandse regering zijn aangekondigd, hebben geen impact op World of eMobility. Ook is er geen limiet aan het aantal bezoekers omdat het een doorstroom evenement betreft.

World of eMobility kan op een veilige en verantwoorde manier plaatsvinden. Voor alle aanwezigen blijven alle nodige maatregelen gehandhaafd. Het tonen van een geldig coronaticket is verplicht. Dit betekent dat een persoon ofwel volledig is ingeënt, een geldige Covid-negatieve test heeft (tot 24 uur geldig) of een geldig herstelcertificaat heeft. Een geldige papieren versie van het coronaticket wordt ook geaccepteerd. Ook wordt er een health check (triage) uitgevoerd.

————————————— einde persbericht —————————————-

Header : ElektrischeAuto

Foto’s : Carver, Emodz

* Nieuwe en gebruikte elektrische auto’s op : EVTrader®