[carlisting_leasing]

 

Elektrische auto leasen, bekijk ons aanbod

Het leasen van een elektrische auto heeft als belangrijkste voordeel, de lage bijtelling en de lage verbruikskosten. EVTrader heeft het grootste aanbod elektrische occasions van Nederland. Er wordt alleen samengewerkt met erkende dealers en door goede samenwerkingen met financiële instanties, bieden wij ook nog eens scherpe lease deals. Bekijk hieronder de elektrische auto lease deals:

Bijtelling bij het leasen van een elektrische auto

Dat de bijtelling voor elektrische auto’s omhoog gaat, is zeker. Wat ook zeker is, dat de bijtelling nog altijd veel lager is dan die voor hybride auto’s of auto’s die rijden op een fossiele brandstof. Daarbij helpt het ook dat de elektrische auto’s die je op onze website ziet staan, allemaal occasions zijn. De bedragen liggen dus veel lager, dan bij het leasen van een nieuwe elektrische auto. Je rijdt dus echt veel voordeliger indien je ervoor kiest een elektrische occasion te leasen.

Het lease aanbod elektrische occasions

Zoals de markt voor elektrische auto’s groeit, groeit ook het aanbod elektrische occasions en neemt de vraag naar leasecontracten toe. Bij het leasen van elektrische auto’s wordt er naast private lease vooral gekeken naar financial lease en operational lease. Elke leasevorm heeft zo zijn voor- en nadelen. Wat voor jouw belangrijk is, kan voor een ander een bijzaak zijn. Hieronder nog even in het kort de verschillen tussen de twee vormen:

Financial lease & elektrische auto’s

Bij financial lease word je, na het afsluiten van het leasecontract, de eigenaar van de elektrische auto. Je betaalt een vast bedrag per maand. Daarbij zorg je zelf voor het onderhoud, reparaties en verzekeringen. Deze leasevorm kan je dan ook goed vergelijken met een hypotheek.

Operational lease & elektrische auto’s

In tegenstelling tot financial lease word je bij deze leasevorm geen eigenaar van de auto. De leasemaatschappij is dat wel. In het leasecontract wordt ook onderhoud, reparaties en verzekeringen meegenomen. Deze vorm wordt vaak gebruikt voor bedrijven met een wagenpark en is te vergelijken met een huren van een woning.

Een elektrische auto voor iedereen

Ons aanbod wordt grotendeels door de markt bepaalt. Toch proberen we invloed uit te oefenen, door selectief om te gaan met de dealers uit Nederland die zich aanmelden op onze website. We willen namelijk zoveel mogelijk mensen van dienst kunnen zijn. Het aanbod is daarom ook divers. Zo vind je elektrische SUV’s, personenauto’s, maar juist ook de compactere elektrische auto’s. Deze diversiteit zal in toekomst alleen maar toenemen, naarmate het aanbod groeit.

Ook wij helpen graag mee

Het aanbod op EVTrader groeit dagelijks. Dit komt doordat het aanbod van elektrische occasions groeit. Ook zien dealers steeds meer in, dat zij een belangrijke rol spelen in het verduurzamen van de automotive. Wij van EVTrader helpen graag en bieden ze daarom dit unieke platform en hopen zo ook ons steentje bij te dragen.

Neem gerust nog eens een in het aanbod elektrische lease deals hierboven. Heb je vragen over een auto, neem dan contact op met de dealer welke vermeld wordt bij de auto. Heb je vragen over EVTrader? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen graag meer over onze website, werkwijze en toekomstvisie.