Plug-In Hybride of elektrische SEAT kopen?

SEAT - elektrische auto

Een elektrische SEAT kopen is een stap in de richting van een duurzamere toekomst. Het biedt tal van voordelen, waaronder lagere kosten voor brandstof en onderhoud, een stillere rit en minder uitstoot. Bovendien zijn er verschillende financiële steunmaatregelen beschikbaar voor de aanschaf van een elektrische SEAT.

Bij het kopen van een Plug-In Hybride of elektrische SEAT is het belangrijk om te overwegen hoe u het voertuig wilt gebruiken. Bent u op zoek naar een auto voor dagelijks gebruik of voor langere afstanden? De actieradius is een belangrijke factor om te overwegen, evenals de beschikbaarheid van de openbare laadinfrastructuur.

SEATSEAT Tarraco PHEV (Image SEAT)

Elektrische SEAT modellen

Hieronder de Plug-In Hybride en elektrische SEAT modellen die nu leverbaar zijn :

Plug-In Hybride SEAT : SEAT Leon e-Hybrid / Seat Tarraco e-Hybrid

Elektrische SEAT : SEAT Mii Electric

 

SEAT elektrisch laden

Met de configurator van EVTrader® voor het elektrisch laden, weet je direct welke laadpaal de elektrische SEAT nodig heeft. Op basis van de netaansluitwaarde, type auto en situatie wordt de best passende laadpaal aanbevolen. Aankoop en installatie van een laadpaal was nog nooit zo gemakkelijk!

*Start hier je elektrische SEAT laadpaal configuratie.

 

SEAT leasen

Voor het leasen van een elektrische SEAT biedt EVTrader® ook diverse leasevormen aan, zoals Financial Lease voor de zakelijke rijder en Operational Lease en Private Lease voor de particulier. Wij hebben een zeer ruime lease selectie van gebruikte en nieuwe elektrische SEAT’s en laat ons u overtuigen met ons zéér aantrekkelijk “Lease voorstel“.

SEAT – ‘Lease Deal’

Alle elektrische automerken en modellen

Als u kiest voor een Plug-In Hybride of elektrische auto, dan biedt ons uitgebreide en diverse aanbod u de mogelijkheid om te kiezen tussen kopen of leasen. Naast de gerenommeerde merken zoals SEAT, vindt u bij ons ook een ruim assortiment aan andere automerken. Neem ook een kijkje in onze EV-Occasion voorraad, waar u terecht kunt voor een uitgebreid aanbod aan alle elektrische automerken/modellen.

“EV-Occasion voorraad”

EVTrader® – Uw partner voor het kopen en leasen van nieuwe en gebruikte elektrische auto’s.

EV-Nieuws