Elektrische Citroën leasen?

Citroën - elektrische auto
Het aanbod van de elektrische modellen voor het leasen van een Citroën is zowel op elektrisch als Plug-In Hybride vlak fink uitgebreid. EVTrader® beschikt over een grote voorraad nieuwe en tweedehandse Citroën’s met keuze uit elektrische of Plug-In Hybride aandrijving. Van de Citroën Ami tot het leasen van de Citroën e-Space Tourer, je vindt ze allemaal bij ons op de website. Wij werken alleen samen met gerenommeerde leasebedrijven en zorgen er zo voor, dat er alleen top nieuwe en tweedehandse elektrische occasions voor de leasing worden aangeboden.

CitroenCitroën Berlingo-e (Image Stellantis Media)

Citroën Financial Lease

Financial lease is in feite niets anders dan een zakelijke lening waarbij de Citroën onderpand is. Je hoeft daardoor vaak geen eigen geld in te brengen. De bank of leasemaatschappij financiert de aankoopsom, en toch ben je zelf eigenaar van de elektrische Citroën. Om te weten hoe je de ‘Goedkoopste Citroën Financial Lease Deal’ kan kiezen is het eerst belangrijk om te weten hoe het maandbedrag is opgebouwd. Deze is afhankelijk van diverse factoren, denk hierbij aan de hoogte van het kredietbedrag, de gekozen looptijd en de gewenste slottermijn. Als particulier kom je overigens niet in aanmerking voor Financial Lease echter Citroën autodealers kunnen voor deze lease variant een huur/koop contract aanbieden zodat na afloop van het contract de auto van jou is.

Bij EVTrader® en onze partners bieden we buiten Financial Lease ook leaseopties aan voor particulieren rijders, waaronder Operational Lease en Private Lease. Daarnaast bieden we voor particulieren ook persoonlijke leningen en abonnementen voor verschillende elektrische Citroën modellen.

  • Bekijk onze grote selectie tweedehandse en nieuwe elektrische Citroën’s en maak gebruik van ons ‘Lease voorstel’ dat aansluit bij uw specifieke automodel. Laat ons u overtuigen van de voordelen van leasen in plaats van kopen door de ‘Goedkoopste Citroën Financial Lease Deal’ te ontvangen.

CITROËN – ‘Lease Deal’

Elektrische Citroën modellen

Citroën heeft zijn elektrische EV vloot heel sterk uitgerust en vanaf 2024 wil Citroën alleen elektrische modellen bouwen. Hier onder de Plug-In Hybride en elektrische Citroën modellen die leverbaar zijn :

Plug-In Hybride Citroën : Citroën C5 Aircross / Citroën C5 X 

Elektrische Citroen : Citroën Ami  / Citroën C-Zero / Citroën Berlingo-e / Citroën e-Jumpy / Citroën e-Jumper /Citroën e-Space Tourer / Citroën E-C3 / Citroën E-C4

 

Citroën elektrisch laden

Met EVTrader®’s configurator voor elektrisch laden, weet u direct welke laadpaal uw elektrische Citroën nodig heeft. De configurator beveelt de best passende laadpaal aan op basis van de netaansluitwaarde, het type auto en de situatie. De aankoop en installatie van een laadpaal was nog nooit zo eenvoudig!

*Start hier je elektrische CITROËN laadpaal configuratie.

 

CitroenCitroën e-Space Tourer (Image Stellantis Media)

Alle elektrische automodellen

Of je nu kiest voor een Plug-In Hybride of elektrische CITROËN, ons aanbod is groot en divers. Daarnaast bieden we nog veel meer elektrische automerken / modellen aan. Bekijk daarom ook onze volledige EV-Voorraad van alle elektrische automodellen.

“EV-Occasion voorraad”

 

EVTrader® – Uw partner voor het kopen en leasen van nieuwe en gebruikte elektrische auto’s.

EV-Nieuws