Plug-In Hybride of elektrische Mazda kopen?

Mazda - elektrische auto

Een elektrische Mazda kopen is een stap in de richting van een duurzamere toekomst. Het biedt tal van voordelen, waaronder lagere kosten voor brandstof en onderhoud, een stillere rit en minder uitstoot. Bovendien zijn er verschillende financiële steunmaatregelen beschikbaar voor de aanschaf van een elektrische Mazda.

Bij het kopen van een Plug-In Hybride of elektrische Mazda is het belangrijk om te overwegen hoe u het voertuig wilt gebruiken. Bent u op zoek naar een auto voor dagelijks gebruik of voor langere afstanden? De actieradius is een belangrijke factor om te overwegen, evenals de beschikbaarheid van de openbare laadinfrastructuur.

MazdaMazda CX-60 Plug-In Hybrid (Image Mazda Press)

Elektrische Mazda modellen

Hieronder de Plug-In Hybride en elektrische MERK modellen die leverbaar zijn :

Plug-In Hybride Mazda : Mazda MX-30 / Mazda CX-60

Elektrische Mazda : Mazda MX-30

 

Laadpaal voor elektrische Mazda

Om de juiste laadpaal te vinden, kan je hier in de EVTrader® configurator precies zien welke laadpaal de elektrische Mazda nodig heeft.

 

Mazda leasen

Voor het leasen van een elektrische Mazda biedt EVTrader® ook diverse leasevormen aan, zoals Financial Lease voor de zakelijke rijder en Operational Lease en Private Lease voor de particulier. Wij hebben een zeer ruime lease selectie van gebruikte en nieuwe elektrische Mazda’s en laat ons u overtuigen met ons zéér aantrekkelijk “Lease voorstel“.

MAZDA – ‘Lease Deal’

Alle elektrische automerken en modellen

Als u kiest voor een Plug-In Hybride of elektrische auto, dan biedt ons uitgebreide en diverse aanbod u de mogelijkheid om te kiezen tussen kopen of leasen. Naast de gerenommeerde merken zoals MAZDA, vindt u bij ons ook een ruim assortiment aan andere automerken. Neem ook een kijkje in onze EV-Occasion voorraad, waar u terecht kunt voor een uitgebreid aanbod aan alle elektrische automerken/modellen.

“EV-Occasion voorraad”

EVTrader® – Uw partner voor het kopen en leasen van nieuwe en gebruikte elektrische auto’s.

EV-Nieuws