Elektrische SMART kopen?

SMART - elektrische auto

Een elektrische SMART kopen is een stap in de richting van een duurzamere toekomst. Het biedt tal van voordelen, waaronder lagere kosten voor brandstof en onderhoud, een stillere rit en minder uitstoot. Bovendien zijn er verschillende financiële steunmaatregelen beschikbaar voor de aanschaf van een elektrische SMART.

Bij het kopen van een elektrische SMART is het belangrijk om te overwegen hoe u het voertuig wilt gebruiken. Bent u op zoek naar een auto voor dagelijks gebruik of voor langere afstanden? De actieradius is een belangrijke factor om te overwegen, evenals de beschikbaarheid van de openbare laadinfrastructuur.

SMARTSmart #1 (Image Smart Media)

Elektrische SMART modellen

Voor SMART is voor de toekomst de ‘elektrificatie’ een heel sterk feit. Er zijn alleen nog maar elektrische modellen te bestellen. Hieronder de elektrische SMART modellen die nu leverbaar zijn :

Elektrische SMART : SMART ForTwo / SMART ForFour / SMART #1

 

Laadpaal voor elektrische SMART

Om de juiste laadpaal te vinden, kan je hier in de EVTrader® configurator precies zien welke laadpaal de elektrische SMART nodig heeft.

 

SMART leasen

Voor het leasen van een elektrische SMART biedt EVTrader® ook diverse leasevormen aan, zoals Financial Lease voor de zakelijke rijder en Operational Lease en Private Lease voor de particulier. Wij hebben een zeer ruime lease selectie van gebruikte en nieuwe elektrische SMART’s en laat ons u overtuigen met ons zéér aantrekkelijk “Lease voorstel“.

SMART – ‘Lease Deal’

Alle elektrische automerken en modellen

Als u kiest voor een Plug-In Hybride of elektrische auto, dan biedt ons uitgebreide en diverse aanbod u de mogelijkheid om te kiezen tussen kopen of leasen. Naast de gerenommeerde merken zoals SMART, vindt u bij ons ook een ruim assortiment aan andere automerken. Neem ook een kijkje in onze EV-Occasion voorraad, waar u terecht kunt voor een uitgebreid aanbod aan alle elektrische automerken/modellen.

“EV-Occasion voorraad”

EVTrader® – Uw partner voor het kopen en leasen van nieuwe en gebruikte elektrische auto’s.

EV-Nieuws