BYD -elektriche auto's

Elektrische BYD leasen?

Het aanbod van de elektrische modellen voor het leasen van een BYD is nog beperkt. EVTrader® beschikt over een voorraad nieuwe en tweedehandse BYD’s met keuze uit elektrische modellen, zoals de BYD Atto 3 en de nieuw te lanceren BYD Tang. Wij werken alleen samen met gerenommeerde leasebedrijven en zorgen er zo voor, dat er alleen top nieuwe en tweedehandse elektrische occasions voor de leasing worden aangeboden.

BYDBYD Atto 3 (Image BYD)

BYD Financial Lease

Financial lease is in feite niets anders dan een zakelijke lening waarbij de BYD onderpand is. Je hoeft daardoor vaak geen eigen geld in te brengen. De bank of leasemaatschappij financiert de aankoopsom, en toch ben je zelf eigenaar van de elektrische BYD. Om te weten hoe je de ‘Goedkoopste BYD Financial Lease Deal’ kan kiezen is het eerst belangrijk om te weten hoe het maandbedrag is opgebouwd. Deze is afhankelijk van diverse factoren, denk hierbij aan de hoogte van het kredietbedrag, de gekozen looptijd en de gewenste slottermijn. Als particulier kom je overigens niet in aanmerking voor Financial Lease echter BYD autodealers kunnen voor deze lease variant een huur/koop contract aanbieden zodat na afloop van het contract de auto van jou is.

Bij EVTrader® en onze partners bieden we buiten Financial Lease ook leaseopties aan voor particulieren rijders, waaronder Operational Lease en Private Lease. Daarnaast bieden we voor particulieren ook persoonlijke leningen en abonnementen voor verschillende elektrische BYD modellen.

  • Bekijk onze grote selectie tweedehandse en nieuwe elektrische BYD’s en maak gebruik van ons ‘Lease voorstel’ dat aansluit bij uw specifieke automodel. Laat ons u overtuigen van de voordelen van leasen in plaats van kopen door de ‘Goedkoopste BYD Financial Lease Deal’ te ontvangen.

‘EV Lease Deals’

Elektrische BYD modellen

BYD brengt de komende jaren steeds meer elektrische modellen op de wereld markt. Hier onder de elektrische BYD modellen die leverbaar zijn :

Elektrische BYD : BYD Atto3 / BYD Han

 

BYD elektrisch laden

Met de configurator van EVTrader® voor het elektrisch laden, weet je direct welke laadpaal de elektrische BYD nodig heeft. Op basis van de netaansluitwaarde, type auto en situatie wordt de best passende laadpaal aanbevolen. Aankoop en installatie van een laadpaal was nog nooit zo gemakkelijk.

*Start hier je elektrische BYD laadpaal configuratie.

BYDBYD Han (Showroom BYD Rotterdam)

Alle elektrische automodellen

Of je nu kiest voor een elektrische BYD, ons aanbod is groot en divers. Daarnaast bieden we nog veel meer elektrische automerken / modellen aan. Bekijk daarom ook onze volledige EV-Voorraad van alle elektrische automodellen.

“EV-Occasion voorraad”

 

EVTrader® – Uw partner voor het kopen en leasen van nieuwe en gebruikte elektrische auto’s.

EV-Nieuws