Elektrische Honda kopen?

Honda - elektrische auto

Een elektrische Honda kopen is een stap in de richting van een duurzamere toekomst. Het biedt tal van voordelen, waaronder lagere kosten voor brandstof en onderhoud, een stillere rit en minder uitstoot. Bovendien zijn er verschillende financiële steunmaatregelen beschikbaar voor de aanschaf van een elektrische Honda.

Bij het kopen van een elektrische Honda is het belangrijk om te overwegen hoe u het voertuig wilt gebruiken. Bent u op zoek naar een auto voor dagelijks gebruik of voor langere afstanden? De actieradius is een belangrijke factor om te overwegen, evenals de beschikbaarheid van de openbare laadinfrastructuur.

HondaHonda-e (Image Honda News)

Elektrische HONDA modellen

Hieronder de elektrische Honda modellen die nu leverbaar zijn :

Elektrische Merk : Honda e:Ny1 / Honda-e

 

Laadpaal voor elektrische Honda

Om de juiste laadpaal te vinden, kan je hier in de EVTrader® configurator precies zien welke laadpaal de elektrische HONDA nodig heeft.

 

Honda leasen

Voor het leasen van een elektrische Honda biedt EVTrader® ook diverse leasevormen aan, zoals Financial Lease voor de zakelijke rijder en Operational Lease en Private Lease voor de particulier. Wij hebben een zeer ruime lease selectie van gebruikte en nieuwe elektrische Honda’s en laat ons u overtuigen met ons zéér aantrekkelijk “Lease voorstel“.

HONDA – ‘Lease Deal’

Alle elektrische automerken en modellen

Als u kiest voor een Plug-In Hybride of elektrische auto, dan biedt ons uitgebreide en diverse aanbod u de mogelijkheid om te kiezen tussen kopen of leasen. Naast de gerenommeerde merken zoals HONDA, vindt u bij ons ook een ruim assortiment aan andere automerken. Neem ook een kijkje in onze EV-Occasion voorraad, waar u terecht kunt voor een uitgebreid aanbod aan alle elektrische automerken/modellen.

“EV-Occasion voorraad”

EVTrader® – Uw partner voor het kopen en leasen van nieuwe en gebruikte elektrische auto’s.

EV-Nieuws