Elektrische Subaru kopen?

Subaru - elektrische autoSubaru breidt zijn complete aanbod van elektrische modellen langzaam verder uit. Een elektrische Subaru kopen of leasen met nul lokale emissies, biedt u zeer sportieve rijprestaties met een zeer hoge mate van efficiëntie. Ontdek nu zelf onze efficiënte Subaru voertuigmodellen met elektrische aandrijvingen.

SubaruSubaru Solterra (Image Subaru)

Elektrische Subaru modellen

Hieronder de elektrische Subaru modellen die nu leverbaar zijn :

Elektrische Subaru : Subaru Solterra

 

Laadpaal voor elektrische Subaru

Om de juiste laadpaal te vinden, kan je hier in de EVTrader® configurator precies zien welke laadpaal de elektrische SUBARU nodig heeft.

 

Subaru leasen

Voor het leasen van een elektrische Subaru biedt EVTrader® ook diverse leasevormen aan, zoals Financial Lease voor de zakelijke rijder en Operational Lease en Private Lease voor de particulier. Wij hebben een zeer ruime lease selectie van gebruikte en nieuwe elektrische Subaru’s en laat ons u overtuigen met ons zéér aantrekkelijk “Lease voorstel“.

SUBARU – ‘Lease Deal’

Alle elektrische automerken en modellen

Als u kiest voor een Plug-In Hybride of elektrische auto, dan biedt ons uitgebreide en diverse aanbod u de mogelijkheid om te kiezen tussen kopen of leasen. Naast de gerenommeerde merken zoals SUBARU, vindt u bij ons ook een ruim assortiment aan andere automerken. Neem ook een kijkje in onze EV-Occasion voorraad, waar u terecht kunt voor een uitgebreid aanbod aan alle elektrische automerken/modellen.

“EV-Occasion voorraad”

EVTrader® – Uw partner voor het kopen en leasen van nieuwe en gebruikte elektrische auto’s.

EV-Nieuws