Elektrische HONGQI leasen?

Het aanbod van de elektrische modellen voor het leasen van een Hongqi is tot nu toe nog beperkt tot één model in het Luxe sigment. EVTrader® beschikt over een voorraad nieuwe en tweedehandse Hongqi’s met keuze uit 100% elektrische aandrijving, je vindt ze allemaal bij ons op de website. Wij werken alleen samen met gerenommeerde leasebedrijven en zorgen er zo voor, dat er alleen top nieuwe en tweedehandse elektrische occasions voor de leasing worden aangeboden.

HongqiHongqi E-HS9 op EV-Experience

Hongqi Financial Lease

Financial lease is in feite niets anders dan een zakelijke lening waarbij de Hongqi onderpand is. Je hoeft daardoor vaak geen eigen geld in te brengen. De bank of leasemaatschappij financiert de aankoopsom, en toch ben je zelf eigenaar van de elektrische Hongqi. Om te weten hoe je de ‘Goedkoopste Hongqi Financial Lease Deal’ kan kiezen is het eerst belangrijk om te weten hoe het maandbedrag is opgebouwd. Deze is afhankelijk van diverse factoren, denk hierbij aan de hoogte van het kredietbedrag, de gekozen looptijd en de gewenste slottermijn. Als particulier kom je overigens niet in aanmerking voor Financial Lease echter Hongqi autodealers kunnen voor deze lease variant een huur/koop contract aanbieden zodat na afloop van het contract de auto van jou is.

Bij EVTrader® en onze partners bieden we buiten Financial Lease ook leaseopties aan voor particulieren rijders, waaronder Operational Lease en Private Lease. Daarnaast bieden we voor particulieren ook persoonlijke leningen en abonnementen voor verschillende elektrische Hongqi modellen.

  • Bekijk onze grote selectie tweedehandse en nieuwe elektrische Hongqi’s en maak gebruik van ons ‘Lease voorstel’ dat aansluit bij uw specifieke automodel. Laat ons u overtuigen van de voordelen van leasen in plaats van kopen door de ‘Goedkoopste Hongqi Financial Lease Deal’ te ontvangen.
     
  • ‘EV Lease Deals’

Elektrische Hongqi modellen

Hongqi heeft op dit moment 1 luxe model met 100% elektrische aandrijving. Hier onder de elektrische Hongqi modellen die leverbaar zijn :

Elektrische Hongqi : Hongqi E-HS9

 

Hongqi elektrisch laden

Met EVTrader®’s configurator voor elektrisch laden, weet u direct welke laadpaal uw elektrische Hongqi nodig heeft. De configurator beveelt de best passende laadpaal aan op basis van de netaansluitwaarde, het type auto en de situatie. De aankoop en installatie van een laadpaal was nog nooit zo eenvoudig!

*Start hier je elektrische Hongqi laadpaal configuratie.

HongqiHongqi E-HS9 (Image Hongqi Auto)

Alle elektrische automodellen

Of je nu kiest voor een elektrische HONGQI, ons aanbod is groot en divers. Daarnaast bieden we nog veel meer elektrische automerken / modellen aan. Bekijk daarom ook onze volledige EV-Voorraad van alle elektrische automodellen.

“EV-Occasion voorraad”

 

EVTrader® – Uw partner voor het kopen en leasen van nieuwe en gebruikte elektrische auto’s.

EV-Nieuws