BMW -elektrische autos

Plug-In Hybride of elektrische BMW leasen?

Het aanbod van de elektrische modellen voor het leasen van een BMW is sterk uitgebreid en heeft hierin hele grote stappen gemaakt. EVTrader® beschikt over een grote voorraad nieuwe en tweedehandse BMW’s met keuze uit elektrische of Plug-In Hybride aandrijving. Van de BMW i3 tot het leasen van de SUV BMW iX, je vindt ze allemaal bij ons op de website. Wij werken alleen samen met gerenommeerde leasebedrijven en zorgen er zo voor, dat er alleen top nieuwe en tweedehandse elektrische occasions voor de leasing worden aangeboden.

BMWBMW iX (Image BMW Press Group)

BMW Financial Lease

Financial lease is in feite niets anders dan een zakelijke lening waarbij de BMW onderpand is. Je hoeft daardoor vaak geen eigen geld in te brengen. De bank of leasemaatschappij financiert de aankoopsom, en toch ben je zelf eigenaar van de elektrische BMW. Om te weten hoe je de ‘Goedkoopste BMW Financial Lease Deal’ kan kiezen is het eerst belangrijk om te weten hoe het maandbedrag is opgebouwd. Deze is afhankelijk van diverse factoren, denk hierbij aan de hoogte van het kredietbedrag, de gekozen looptijd en de gewenste slottermijn. Als particulier kom je overigens niet in aanmerking voor Financial Lease echter BMW autodealers kunnen voor deze lease variant een huur/koop contract aanbieden zodat na afloop van het contract de auto van jou is.

Bij EVTrader® en onze partners bieden we buiten Financial Lease ook leaseopties aan voor particulieren rijders, waaronder Operational Lease en Private Lease. Daarnaast bieden we voor particulieren ook persoonlijke leningen en abonnementen voor verschillende elektrische BMW modellen.

  • Bekijk onze grote selectie tweedehandse en nieuwe elektrische BMW’s en maak gebruik van ons ‘Lease voorstel’ dat aansluit bij uw specifieke automodel. Laat ons u overtuigen van de voordelen van leasen in plaats van kopen door de ‘Goedkoopste BMW Financial Lease Deal’ te ontvangen.

BMW – ‘Lease Deal’

Elektrische BMW modellen

Bij BMW is de ‘elektrificatie’ inmiddels zeer sterk doorgevoerd, alle modellen hebben op z’n minst wel een alternatief elektrische aandrijving. Hier onder de Plug-In Hybride en elektrische BMW modellen die leverbaar zijn :

Plug-In Hybride BMW :  BMW 2-serie / BMW 3-serie / BMW 5-serie / BMW 7-serie / BMW i8

Elektrische BMW :  BMW i3 / BMW i4 / BME i5BMW i7 / BMW iX/ BMW iX1 / BMW iX3

 

BMW elektrisch laden

Met EVTrader®’s configurator voor elektrisch laden, weet u direct welke laadpaal uw elektrische BMW nodig heeft. De configurator beveelt de best passende laadpaal aan op basis van de netaansluitwaarde, het type auto en de situatie. De aankoop en installatie van een laadpaal was nog nooit zo eenvoudig!

*Start hier je elektrische BMW laadpaal configuratie.

 

 

BMWBMW i4 (Image BMW Press Group)

Alle elektrische automodellen

Of je nu kiest voor een Plug-In Hybride of elektrische BMW, ons aanbod is groot en divers. Daarnaast bieden we nog veel meer elektrische automerken / modellen aan. Bekijk daarom ook onze volledige EV-Voorraad van alle elektrische automodellen.

“EV-Occasion voorraad”

 

EVTrader® – Uw partner voor het kopen en leasen van nieuwe en gebruikte elektrische auto’s.

EV-Nieuws