Plug-In Hybride Land Rover kopen?

Land Rover - Plug-In Hybride auto

Een Plug-In Hybride Land Rover kopen is een stap in de richting van een duurzamere toekomst. Het biedt tal van voordelen, waaronder lagere kosten voor brandstof en onderhoud, een stillere rit en minder uitstoot. Bovendien zijn er verschillende financiële steunmaatregelen beschikbaar voor de aanschaf van een Plug-In Hybride Land Rover.

Bij het kopen van een Plug-In Hybride of elektrische Land Rover is het belangrijk om te overwegen hoe u het voertuig wilt gebruiken. Bent u op zoek naar een auto voor dagelijks gebruik of voor langere afstanden? De actieradius is een belangrijke factor om te overwegen, evenals de beschikbaarheid van de openbare laadinfrastructuur.

Land RoverLand Rover Defender Plug-In Hybrid (Image Land Rover Media)

Elektrische Land Rover modellen

Hieronder de Plug-In Hybride  Land Rover modellen die leverbaar zijn :

Plug-In Hybride Land Rover: Land Rover Defender / Land Rover Discovery /  Land Rover Range Rover Evoque / Land Rover Range Rover Velar

 

Laadpaal voor elektrische Land Rover

Om de juiste laadpaal te vinden, kan je hier in de EVTrader® configurator precies zien welke laadpaal de elektrische Land Rover nodig heeft.

 

Land Rover lease

Voor het leasen van een Land Rover Plug-In Hybride biedt EVTrader® ook diverse leasevormen aan, zoals Financial Lease voor de zakelijke rijder en Operational Lease en Private Lease voor de particulier. Wij hebben een zeer ruime lease selectie van gebruikte en nieuwe elektrische Land Rover’s en laat ons u overtuigen met ons zéér aantrekkelijk “Lease voorstel“.

LAND ROVER – ‘Lease Deal’

Alle elektrische automerken en modellen

Als u kiest voor een Plug-In Hybride of elektrische auto, dan biedt ons uitgebreide en diverse aanbod u de mogelijkheid om te kiezen tussen kopen of leasen. Naast de gerenommeerde merken zoals LAND ROVER, vindt u bij ons ook een ruim assortiment aan andere automerken. Neem ook een kijkje in onze EV-Occasion voorraad, waar u terecht kunt voor een uitgebreid aanbod aan alle elektrische automerken/modellen.

“EV-Occasion voorraad”

EVTrader® – Uw partner voor het kopen en leasen van nieuwe en gebruikte elektrische auto’s.

EV-Nieuws